Svenske jättesuccén i karriärens hittills största match – därför talar allt för målfest i giganternas kamp

I betalt samarbete med: Snabbare

Dejan Kulusevski gör karriärens hittills största match.
Då talar allt för ett målkalas.
Här hittar du Snabbares kanonodds Juventus-Barcelona – och nu får alla nya spelare dessutom 100 kronor att spela för.

Den svenske succétalangen gjorde förra året enorma avtryck i den italienska ligan, där han utsågs till årets bästa unga spelare. Den enorma framgången ledde till att självaste storklubben Juventus köpte honom för dyra pengar, och sedan flytten till Turin har succén bara fortsatt.

JUST NU: Snabbare.com ger nu hela 1,80 gånger pengarna på över 2,5 mål i matchen mellan Juventus och Barcelona. Följ länken för att komma direkt till sajten!

Yttermittfältaren gjorde mål direkt i sin debut, och blev så sent som i helgen poängräddare då han kom in från bänken och solomålade in det avgörande 1-1-målet. Nu, på onsdagskvällen, väntar dock hans hittills största match i karriären, då det väntas CL-fotboll mot självaste Barcelona.

Väntas få chansen

Svensken var involverad i mycket när Juve gick in i turneringens första gruppomgång, och väntas få chansen mot Barca i en match mellan två verkliga giganter. Men det är långt ifrån två lag i absoluta toppform, och på förhand känns tillställningen oviss.

100 kronor att spela för – till alla nya spelare! Klicka här för att komma till erbjudandet från Snabbare.

Men någonting som står klart är att det mesta talar för att det blir ett målfyrverkeri. Spanjorerna kommer från ett 1-3-nederlag i El Clasico, och man har i ligaspelet bara tagit en poäng på de tre senaste matcherna.

Oddset på målfest

Juventus, å sin sida, har mängder av skador i försvaret och lär ställa upp en rejält reservbetonad backlinje. Det lär, med andra ord, svänga ordentligt – men trots detta så erbjuder nu Snabbare.com hela 1,80 gånger pengarna på att det blir över 2,5 mål i matchen. På sajten får alla nya medlemmar nu dessutom 100 kronor att spela för bara genom att följa den här länken – vilket ger en perfekt start på veckans fotbollsfest, där stormatcherna verkligen avlöser varandra.

Flera heta Europa-matcher i veckan – och stormatch efter stormatch i helgen. Här hittar du oddsen till hela fotbollsfesten!

Få våra nyhetsbrev!