Svenska stormötet som kan avgöra allt – här är bästa oddset inför stekheta Stockholms-derbyt

I betalt samarbete med: Snabbare

Stekhett Stockholms-derby.
Som faktiskt kan avgöra hela säsongen.
Här är det bästa oddset inför rysaren – och nu kan alla få 100 kronor att spela för bara genom att bli medlem hos Snabbare.com.

Inför säsongen var förhoppningarna stora på det gulsvarta laget från Solna, men säsongen i den svenska högstaligan har varit långt ifrån planerad. Tränare har fått lämna och länge tampades man i botten av tabellen – men under den senaste tiden har en rejäl uppryckning skett.

Målsnålt i Stockholmsderbyt? Just nu ger Snabbare hela 1,66 gånger pengarna på under 2,5 mål i matchen! Klicka här för att komma till oddset!

Man har nu hela åtta matcher utan förlust, och man har fortfarande en liten chans att nå Europa-platser under slutet av säsongen. Men nu på söndagen väntar stentufft möte i form av de blårandiga lokalantagonisterna.

I fin form

De regerande mästarna har även de varit en besvikelse i år, och är långt ifrån serieledarna och att försvara guldet. Det finns dock fortfarande en liten, liten chans – men det är framför allt Europa-plats man är ute efter och jakten på de platserna är stentuffa.

JUST NU: Alla nya spelare får 100 kronor att spela för! Följ den här länken för att komma till erbjudandet från Snabbare.

Det är med andra ord mycket på spel under söndagens derby, och de båda lagens säsong kan i stort sett avgöras redan nu i samband med matchen. När lagen möttes i somras var det en jämn tillställning med bara ett mål – och det lär bli samma igen.

Fina oddset

Det är två lag som har defensiven som specialitet, och att det blir målsnålt känns väldigt troligt. Hos Snabbare.com får man nu hela 1,66 gånger pengarna på att det blir under 2,5 mål i matchen. På sajten fåxr nu dessutom alla nya medlemmar hela 100 kronor att spela för – bara genom att följa den här länken.

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!