Succésvensken i jättematch mot giganten – här är kanonoddset på målglad favoritvinst

I betalt samarbete med: Snabbare

Succésvensken kan göra debut i franska ligan.
Och det kan bli mot självaste PSG.
Då bjuder Snabbare.com på ett jätteodds för en målglad favoritvinst – och hos sajten går det dessutom att streama matchen utan kostnad.

Den franska ligan är i år spännande än på många år. Den stora giganten och jättefavoriten PSG fick nämligen en usel start på säsongen, och på grunda av de kämpiga resultaten så ligger klubben bara på en fjärdeplats sex omgångar in.

Just nu får alla nya spelare 100 kronor i välkomstbonus hos Snabbare.com. Följ bara den här länken för att komma direkt till erbjudandet!

Men de senaste omgångarna har man stått för en rejäl uppryckning, och man kommer nu från hela fyra raka vinster, där man gjort hela tolv mål framåt – samtidigt som man bara släppt in ett enda mål. Och inför fredagens möte mot Nimes så talar mycket för ytterligare en seger.

Jätteoddset

Men många i laget kommer från nyligen spelade landskamper, vilket gör att en hel del trötthet lär infinna sig. Nimes har dessutom tre raka matcher utan förlust, och får nu in en förstärkning i form av succésvensken Niclas Eliasson, som ser ut att göra sin debut för den franska klubben sedan flytten från den engelska andraligan.

Hos Snabbare.com finns bäst odds till all internationell fotboll. Just nu får dessutom alla nya spelare 100 kronor att spela för – och det går dessutom utmärkt att streama mängder av toppmatcher.

Att Nimes ska kunna hota PSG känns inte otänkbart, men PSG ska ändå kunna avfärda motståndet med tanke på formen. Hos Snabbare.com kan man därför spela på att PSG vinner matchen – men att båda lagen gör mål – till hela 2,10.

Streama matchen live

Vill man dessutom följa matchen så går det utmärkt att göra via Snabbare.com. Om man bara spelar på matchen så kan man nämligen följa matchen på livestream via sajten. Hos Snabbare får alla nya spelare dessutom hela 100 kronor i välkomstbonus att spela för, och det enda man behöver göra för att komma till erbjudandet är att klicka här.

Just nu får alla nya spelare 100 kronor i välkomstbonus hos Snabbare.com. Klicka här för att komma till erbjudandet!

Följ gärna Snabbare på Twitter:

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!