Succéspelet som tar svenskarna med storm under EM – så hittar du unika oddsen

Sverige är klart för åttondelsfinal – och sommarens stora fotbollsfest har bara börjat.
Hos Snabbare går det att maxa upplevelsen ännu mer.
Bland annat genom ”Dagens Snabba” – där unika spelmöjligheter lanseras varje dag(!).

100 kronor bonus – på en insatt hundring. Maxa din EM-upplevelse med Snabbare.com!

Sverige fick en riktig drömstart på årets mästerskap och är vidare till åttondelsfinal i årets EM. Vi har redan bjudits på stor dramatik och mängder av ruggiga fotbollsmatcher – men vi har alltså bara börjat. Och i takt med det så växlar även Snabbare upp sin EM-satsning.

Inför mästerskapet släppte sajten en hyllad EM-låt för att verkligen få svenskarna in i rätt tagg lagom till fotbollsfesten. Låten, som görs av DJ Putte feat. Lil Ponts och passande nog heter ”Snabbare EM-succé”, går att lyssna på via den här länken. Men inte nog med härliga melodier, under EM har Snabbare dessutom lanserat ett EM-paket på sajten som lovordats stort.

Så funkar Dagens Snabba

I EM-paketet finns allt som behövs för att göra matcherna än mer spännande, och som ny spelare får man dessutom hela 100 kronor i bonus att spela för vid första insättning. De pengarna går att använda på storsuccén ”Dagens Snabbare”. Där lanseras varje dag unika spelkombinationer till riktigt maxade odds. I Dagens Snabbare så är variationen stor, och det kan handla om kombinationer av målskyttar, gula kort eller exempelvis hörnor i samma match, till förmånliga och spelvärda odds.

I Dagens Snabba finns mängder av unika spelkombinationer – till riktgt grymma odds. Dessutom så finns alltid Tipsduellen – spelat som tagit Sverige med storm!

Varje dag finns mängder av alternativ att välja mellan, och det finns något för alla – oavsett om man är helt ny i fotboll eller en erfaren storspelare.

Hos Snabbare finns dessutom Tipsduellen, spelet som utmanar traditionella spelsystem. I Tipsduellen handlar det om att tippa vinnaren i tio utvalda matcher – och oroa dig inte för det oavgjorda resultatet! I spelet är nämligen krysset helt bortplockat, och skulle en match sluta lika så blir det alltid vinst. Att spela på Tipsduellen kostar bara 50 kronor, men vinsten kan bli rejäl då vinsten delas mellan alla som fått tio rätt. Och skulle man vara ensam vinnare – då finns det en garantijackpot på hela en miljon kronor.

100 kronor i bonus och alltid roliga och spännande odds. Snabbare storsatsar på EM – och har något för alla.

Få våra nyhetsbrev!