Storstjärnan saknas – då bjuds jättefavoriten på superodds i stekheta CL-mötet

De saknar sin största stjärna.
Då lär Atalanta få det rejält tufft i CL.
Trots det så bjuds PSG på ett jätteodds på Snabbare.com.

Atalanta är en av årets stora positiva överraskningar i CL. Den italienska ligatrean har briljerat och har charmat alla med sin fartfyllda offensiv.

JUST NU: Alla nya spelare får 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com. Det enda man behöver göra för att ta del av erbjudandet är att klicka på den här länken!

Det har lett laget hela vägen till en kvartsfinalplats i världens hetaste klubblagsturnering. Men där väntar mycket tufft motstånd i PSG. Den franska giganten är en av de stora favoriterna till att vinna hela turneringen, och ses även som stora favoriter även i kvartsfinalen.

Saknar storstjärnan

Det hela blir bara värre för Atalanta då lagets största stjärna, Josip Ilicic, saknas på grund av psykisk ohälsa. Fransmännens favoritskap blir med andra ord än större – men trots detta finns ett jätteodds för laget.

Få 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com – där du alltid hittar de bästa oddsen på såväl svensk som internationell toppfotboll!

På Snabbare.com får man nämligen hela 2 gånger pengarna på vinst för PSG. PSG har imponerat stort hittills i turneringen och slagit ut flera storlag, och lär inte sänka takten mot Atalanta.

Fina erbjudandet

På Snabbare.com får man dessutom även ett fint välkomsterbjudande till nya spelare, som ger alla 100 kronor extra att spela för. Erbjudandet hämtas enkelt här! Och glöm inte bort att Snabbare.com alltid har bäst odds på såväl svensk som internationell fotboll, med möjlighet att streama matcher från några av världens bästa ligor.

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!