Storklubbarna gör upp i glödhet titeljakt – här är siffrorna som öppnar för superoddset

Storklubbarna gör upp i glödhet titeljakt – här är siffrorna som öppnar för superoddset

Jakten på sista titeln i England är igång.
Då drabbar Arsenal och Manchester City samman i vad som kan bli en väldig ensidig historia.
Hos Snabbare.com får du allra bästa oddsen inför cupsemifinalen på lördag kväll.

Ligatiteln är redan utdelad i England men det finns en titel kvar att göra upp om. Nämligen den ärofyllda cuptiteln och bara fyra kandidater återstår.

JUST NU: Få 100 kronor extra att spela för, bara på Snabbare.com. Klicka på länken för att komma till erbjudandet!

På lördag kväll går den första semifinalen av stapeln när Arsenal och Man City gör upp i vad som väntas bli en heldramatisk uppgörelse. Och det kan verkligen bli en ensidig historia det här.

Otrolig statistik

Då de ljusblåa från Manchester går in i mötet som stora, stora favoriter. City är också regerande cupmästare men det som talar allra mest till deras favör är klubbens otroliga statistik mot Arsenal senaste åren.

Hos Snabbare.com får du alltid de bästa oddsen på all internationell och svensk fotboll. Det går dessutom att streama La Liga-matcher direkt på sajten – perfekt för att följa all drama!

Då ”The Gunners” förlorat hela sju raka matcher mot mardrömsmotståndarna – och de har inte ens varit nära i någon av matcherna. Med tanke på det här finns ett riktigt gyllene odds att hämta på Snabbare.com.

Finns superodds

För i samtliga sju matcher har City faktiskt vunnit med två eller tre mål och vi kan rada upp siffrorna 3-1, 3-0, 3-0, 2-0, 3-1, 3-0 och 3-0 i inbördesmöten sedan 2017. Därför känns ett handikappspel oerhört lockande i cupsemifinalen.

Om man spelar på Man City-vinst och -1 så ger det fina 1,80 gånger pengarna och då måste de alltså vinna med minst två eller fler mål. Men för den mer våghalsige finns även Man City-vinst och -2 till superoddset 3,05 gånger pengarna på Snabbare.com och då måste de alltså vinna med minst tre eller fler mål.

Kom ihåg att City faktiskt har slagit Arsenal med 3-0 i båda matcherna den här säsongen, kan det bli tre raka? På sajten får även alla nya spelare ytterligare 100 kronor att spela för om man klickar på den här länken, och som spelare hos Snabbare kan man dessutom livestreama matcher från bland annat La Liga – helt gratis.

Hur tror du att matchen slutar? Klicka på länken för att hitta de allra bästa oddsen på Snabbare.com!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!