Stekhett tungviktsmöte i cupfinalen – då finns det en storfavorit till titeln

Nu ska första titeln för 2020 delas ut.
Och det står mellan Sveriges två bästa klubbar genom tiderna i en glödhet drabbning.
Hos Snabbare.com finns nu ett väldigt intressant odds på svenska cupfinalen mellan Blåvitt och Malmö.

Det går inte att få en bättre final när svensk fotbolls två största lag gör upp om titeln. Malmö med 20 SM-guld och 14 cupguld i den ena ringhörnan och Göteborg med 18 SM-guld och 7 cupguld i den andra.

JUST NU: Alla nya spelare får 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com. Det enda man behöver göra för att ta del av erbjudandet är att klicka här!

Nu blir den stora frågan vilken av storklubbarna som vinner första titeln för 2020. Räkna med att båda lagen kommer att gå stenhårt för att vinna cupfinalen på torsdag kväll.

Stora favoriter

MFF är så klart stora favoriter inför finaldrabbningen och har verkligen växlat upp senaste veckorna efter en trög start på säsongen. De är nu uppe i fyra raka segrar och har klättrat snabbt upp i tabellen.

Medan det ser allt tyngre ut för Blåvitt som inte har vunnit någon av de fem senaste matcherna. Efter bara 2 vinster på de 11 första ligamatcherna sladdar man rejält i botten av tabellen.

Hos Snabbare.com finns alltid de bästa oddsen på internationell och svensk fotboll. Dessutom kan man streama matcher live direkt på sajten – perfekt för att följa all drama!

Malmös storform kommer att bli avgörande och det finns ett riktigt superodds på Snabbare.com inför cupfinalen. Ett intressant spel som kan ge rejäl utdelning vid en MFF-vinst.

Fint erbjudande

För även om det är cupfinal och vad som helst kan hända så är Malmö en mardrömsmotståndare för Göteborg. Sedan 2012 har göteborgarna faktiskt bara vunnit en enda match mot skåningarna.

Talande siffror som verkligen öppnar upp för en ljusblå seger och ett handikappspel på -1 för Malmö ger hela 3,10 gånger pengarna. Det innebär att MFF måste göra minst två mål mer än IFK i cupfinalen, vilken man lyckats med senaste matcherna med 3-0 mot Bajen och 5-2 mot Sirius.

Malmö har heller inte vunnit cupen sedan 1989 så de kommer nog att vara rejält taggade på att få lyfta pokalen när man nu är så nära. På Snabbare.com finns det även ett klockrent välkomsterbjudande till nya spelare, som ger alla 100 kronor extra att spela för. Erbjudandet hämtas enkelt här!

Hur tror du att matchen slutar? Klicka på länken för att hitta de allra bästa oddsen på Snabbare.com!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!