Sommarens bästa vän under EM – så maxar du upplevelsen under fotbollsfesten med miljonchanser och unika spelmöjligheter

Sommarens stora fotbollsfest är i full gång.
Och hos Snabbare.com finns alla möjligheter att göra mästerskapet ännu mer spännande.
Eller vad sägs om bonus för nya kunder, tips med miljonchanser – och unika spelmöjligheter.

ÄNTLIGEN är EM här. Hos Snabbare finns alla förutsättningar för att göra fotbollsfesten så spännande som möjligt. Följ länken för att komma direkt till sajtens maxade EM-paket!

Sverige har klivit in i årets EM och det är helt klart rättvist att säga att det blivit braksuccé med en oväntad poäng mot Spanien, och därefter tre poäng mot Slovakien.

Under EM bjuds vi på stormatcher varenda dag, och älskar man fotboll finns det ingen bättre tid än nu. Men som spelare hos Snabbare.com går det faktiskt att göra fotbollsfesten än mer spännande. Sajten har, för att fira att fotbollsfesten äntligen dragit igång, lanserat ett EM-paket där allt som behövs finns. 

I Dagens Snabba finns mängder av unika spelkombinationer – till riktgt grymma odds. Dessutom får nu alla nya spelare hela 100 kronors bonus vid första insättning!

Kan vinna en miljon

Som ny spelare hos Snabbare får man alltid 100 kronor bonus vid första insättning, och dessutom så lanseras varje dag ”Dagens Snabba”. Där finns mängder av unika spelkombinationer med maxade odds. Med tanke på hur många alternativ som finns så finns det garanterat nåt för alla, och i Dagens Snabba är variationen stor. Det kan handla om en kombination av en särskild målskytt, antal gula kort i matchen eller antal lagmål. 

Och du har väl inte missat tipsduellen? Det nya spelet som lanserades tidigare under året har gjort stor succé bland fotbollsälskare. Där handlar det om att tippa rätt vinnare i tio matcher – och kryss ger alltid rätt oavsett vad man lagt som ursprungstips. Att lägga en rad på Tipsduellen kostar bara 50 kronor, men skulle man stå som ensam vinnare när alla tio matcher är färdigspelade så finns en garantijackpot på hela en miljon kronor. Skulle flera personer få in alla tio rätt så delas vinstsumman bland alla vinnare.

Snabbare har dessutom, för att fira att fotbollsfesten äntligen är här, släppt en hyllad låt för att verkligen få alla supportrar taggade till tårna. Låten hittar ni HÄR!

100 kronor i bonus och alltid roliga och spännande odds. Snabbare storsatsar på EM – och har något för alla.

Få våra nyhetsbrev!