Serieledarna vill ha revansch efter chockförlusten senast – därför vinner man stort mot årets succélag

Serieledarna vill ha revansch efter chockförlusten senast – därför vinner man stort mot årets succélag

I betalt samarbete med: Snabbare

Chockförlust senast.
Nu är serieledarna ute efter revansch.
Men trots att man ställs mot årets succélag så ska man vinna komfortabelt
.

Storlaget från Göteborg har varit den stora giganten inom svensk hockey de senaste säsongerna, och har fullständigt radat upp vunna titlar. Eftersom att inget guld delades ut förra säsongen så är man den regerande svenska mästaren, och man har dessutom under de senaste säsongerna tagit flera Europa-titlar.

Revansch att utkräva – och man är verkligen urstarka på hemmaplan. Här hittar du kanonoddset på att hemmalaget vinner med med mer än 1,5 mål i matchen mot succélaget!

Det är därför inte särskilt förvånande att man inlett även den här säsongen vrålstarkt. Göteborgarna leder Sveriges högsta hockeyserie efter 17 spelade omgångar, och det är framför allt på hemmaplan som man visat upp superform.

I fin form

Men senast blev det en blytung chockförlust då man i Dalarna förlorade med hela 0-4(!), och man är nu ute efter revansch. Men det kommer att bli tufft då man på torsdagskvällen, på hemmaplan, tar emot Oskarshamn.

JUST NU: Alla nya spelare får hela 100 kronor att spela för hos Snabbare.com. Följ den här länken för att hämta kanonerbjudandet!

De har varit årets stora succélag och efter att de spelat 15 matcher så ligger man på en fin femteplats i tabellen. Det råder dock inga tvivel om att hemmalaget går in som favorit i matchen – speciellt med tanke på hur svårtoppade man brukar vara i sin hemmaborg.

Fina oddset

Att hemmalaget ska ta revansch för senast känns troligt – och att man gör det med besked känns även det väldigt spelbart. Hos Snabbare.com kan man spela på att hemmalaget vinner matchen trots att man inleder matchen med -1,5 mål till hela 1,86 gånger pengarna. Hos Snabbare får nu dessutom alla nya spelare hela 100 kronor att spela för. Följ bara den här länken för att komma direkt till sidan!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!