Serieledarna i superform på hemmaplan – därför blir det vinst i heta klassikermötet

Det är ett riktigt klassiskt möte.
Men på pappret finns det en tydlig förhandsfavorit.
Här är de bästa oddsen till den heta matchen mellan Frölunda och Färjestad.

Den svenska hockeysäsongen är sig verkligen inte lik med tanke på coronaviruset. Men en sak är precis som vi vant oss vid, nämligen att Frölunda ligger uppe och hotar i toppen av tabellen.

Frölunda i superform – här är oddsen till torsdagens SHL-omgång!

Med 14 spelade matcher så ligger man etta i serien, och framför allt så är det hemmaspelet som fungerat så bra. Göteborgarna är seriens bästa hemmalag, och har hittills tagit makalösa 20 av 21 möjliga poäng på hemmais.

I superform

På torsdagen väntar dock ett på förhand tokhett möte, då Färjestad kommer på besök. De båda lagen är två giganter inom svensk hockey och det brukar alltid smälla ordentligt när de möts.

JUST NU: Alla nya spelare får 100 kronor att spela för! Följ den här länken för att komma till erbjudandet från Snabbare.

Men gästerna från Karlstad har haft en osedvanligt svag start på säsongen, och ligger faktiskt bara sjua i tabellen när cirka en fjärdedel av serien är spelad. Förutsättningarna gör att Frölunda går in i kvällens gigantmatch som storfavorit.

Tokheta oddset

Men trots detta så ger Snabbare.com Frölunda hela 1,60 gånger pengarna att vinna matchen (inklusive övertid/staffar). Snabbare ger dessutom alla nya spelare hela 100 kronor att spela för, det enda man behöver göra för att bli medlem och utnyttja erbjudandet är att följa den här länken.

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!