Så kan du vinna en miljon kronor(!) – genom att tippa rätt i bara 10 matcher: ”En unik produkt”

I betalt samarbete med Snabbare

Satsa 50 kronor – och vinn en miljon.
Det kan bli möjligt med Snabbares nya ”Tipsduellen”.
Där är det enda som krävs att tippa rätt på tio matcher för att vinna riktigt stort.

Tio matcher – inga kryss! Testa det nya superspelet Tipsduellen redan i dag!

Visst kan det låta osannolikt att ett spel för bara 50 kronor kan resultera i en vinst på en miljon kronor? Och än mer osannolikt låter det ju när det enda som krävs är att tippa rätt på tio matcher – där kryss dessutom alltid ger rätt(!). Men det är helt möjligt med Snabbares nya spelsatsning ”Tipsduellen”. Där kan man nämligen – om man är ensam med att pricka in tio utvalda matcher under en omgång – bli belönad rejält.

Fina chansen

I Tipsduellen så ges spelaren varje vecka möjligheten att tippa på vinnaren i tio matcher som Snabbare själva väljer ut. Vilka sporter det är varierar – men det kan handla om fotboll, ishockey, tennis, basket eller någon annan sport med stort intresse kring sig. Som spelare handlar det helt enkelt om att förutse vinnaren i de tio matcherna – och man behöver inte oroa sig över oavgjorda matcher, då kryss ger rätt oavsett vilket håll man valt att lägga sitt spel.

En rad kostar bara 50 kronor att lägga, men kan ge stora vinster! Tio matcher – och oavgjort ger alltid rätt!

Att lägga en rad i Tipsduellen kostar bara 50 kronor, och nästan hela den summan går rakt in i den prispott som delas ut till samtliga personer som lyckats få tio rätt. Känner man sig kluven inför en eller flera matcher så finns alltid möjligheten att lägga flera spel – det kostar alltid 50 kronor per lagd rad.

Så vinner man

Vinstsumman varierar från vecka till vecka, och baseras alltså på hur mycket pengar som hamnar i potten och hur många som har tio rätt. Desto färre som lyckas pricka in samtliga matcher – desto mer pengar. Men i Tipsduellen så finns även en garantipott, som gör det möjligt för en ensam vinnare att vinna hela en miljon kronor. Det betyder alltså att om man är ensam med att få in samtliga tio matcher under en aktuell omgång så har 50 kronor plötsligt blivit en miljon kronor i vinst.

Det enda som behövs för att spela på Tipsduellen är att vara kund hos Snabbare.com. Följ den här länken för att komma direkt till veckans rad – och chansen till en miljon kronor i vinst.

Få våra nyhetsbrev!