Pressade storklubbarna i jättematch – här är superoddset på Malmö

Ett Malmö i behov av tre poäng.
Då lär Djurgården bli rejält tillbakapressat.
Till stormatchen finns därför ett mycket intressant hörnspel – till hela 1,74 gånger pengarna.

Malmö gick in till den nya säsongen som en av de allra största guldfavoriterna. Med en stjärnspäckad trupp, en ny, spännande tränare – och en överlägsen ekonomi så var det få som inte tippade de himmelsblå som svenska mästare till hösten.

JUST NU: 100% bonus upp till 1500 kr på första insättningen på Snabbare.com – och alltid de bästa oddsen på Allsvenskan!

Men starten på säsongen har inte levt upp till förväntningarna. Malmö har radat upp kryss, och lyckades med nöd och näppe rädda poäng i den senaste omgången.

Hörnspel till superodds

Men man kommer gå stärkta från upphämtningen i den senaste omgången – och då hade man dessutom seriens bästa spelare avstängd. Nu är han tillbaka, och i stormötet mot Djurgården, som spelas på onsdagskvällen, talar mycket för att den spelmässigt uppåtgående formen kommer att hålla i sig.

Flera heta veckomatcher i Allsvenskan – med stormöten både onsdag och torsdag. På Snabbare.com hittar du alltid de bästa oddsen!

Den raka ettan i stormötet ger 1,80, vilket helt oklart är spelvärt mot ett Djurgården som visat tveksam form – men det finns ett kanonspel som känns kassaskåpssäkert. Att Malmö lär dominera spelet känns glasklart, och att de lär få en hel del hörnor likaså. Därför känns Malmö -1,5 i hörnor som ett superspel.

Fina 1,74 gånger pengarna

Det betyder att Malmö behöver få minst två fler hörnor än sina motståndare. Djurgården har släppt till en hel del hörnor i sina senaste omgångar, till och med i 5-0-krossen i den senaste omgången, men det finns fler statistik som är värd att lyfta fram. Malmö har, bland annat, haft flest hörnor i 12 av de 14 senast spelade matcherna – och har de senaste åren skakat fram mängder av hörnor mot just Djurgården.

Malmö -1,5 hörnor spelas till 1,74 gånger pengarna – vilket känns klockrent.

Vad tror du om kvällens stormöte? Hitta de bästa oddsen – och med hela 100% i insättningsbonus – på Snabbare.com!

Få våra nyhetsbrev!