PL-storklubbarna gör upp i en av årets hetaste matcher –då kan vi få en storskräll

PL-storklubbarna gör upp i en av årets hetaste matcher –då kan vi få en storskräll

Snacka om tungviktsmöte!
När mästarlaget Liverpool gör upp med utmanaren Chelsea på onsdag kväll.
Hos Snabbare.com kan man nu få kanonodds på supermötet i England – när allt ska avgöras med jättedrama.

Nu ska allt avgöras i England. Och vi har ett jättedrama framför oss om de två sista CL-platserna där tre lag gör upp ända fram till mållinjen.

JUST NU: Alla nya spelare får 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com. Det enda man behöver göra för att ta del av erbjudandet är att klicka här!

Vi vet redan att Liverpool vunnit ligan och att Manchester City har slutat tvåa, men där bakom är det rejält spännande. Det skiljer bara en enda poäng mellan Chelsea, Leicester och Man United i den viktiga kampen om att komma trea och fyra.

Tufft motstånd

För Chelsea väntar nu allra tuffast möjliga motstånd i CL-jakten med bortamatch mot mästarlaget Liverpool. Hittills har de rödklädda inte förlorat en enda match på hemmaplan och bara spelat oavgjort en enda gång.

Liverpool är så klart väldigt svårslagna på hemmaplan men frågan är om inte den sviten är på väg att brytas nu. För Chelsea har sett ruskigt bra ut under våren och slog enkelt ett formtoppat Man United i helgen.

Hos Snabbare.com finns alltid de bästa oddsen på internationell och svensk fotboll. Dessutom kan man streama matcher direkt på sajten – perfekt för att följa allt drama på nära håll

Chelsea vann även det senaste mötet mellan lagen rätt så klart i våras. Därför finns det ett väldigt lockande odds att hämta på Snabbare.com som ser oerhört intressant ut inför onsdagskvällens tungviktsmöte i England.

Dunderoddset

Om Chelsea lyckas skrälla mot ett Liverpool, som inte har något att spela för, finns det ett dunderodds på bortaseger till 2,50 gånger pengarna. Det här spelet garanterar också pengarna tillbaka vid oavgjort så det finns en rätt bra fallskärm här.

Då Chelsea kommer att göra allt för att vinna och nå CL-spel till nästa säsong så kan vi räkna med en rejäl kämpainsats för att undvika förlust. Därför känns spelet på Chelsea-vinst och pengarna tillbaka vid oavgjort helt klockrent.

Ett tidigt mål av de blåklädda kan nog verkligen skaka suveräna mästarlaget. På Snabbare.com finns det även ett fint välkomsterbjudande till nya spelare, som ger alla 100 kronor extra att spela för. Erbjudandet hämtas enkelt här!

Hur tror du att matchen slutar? Klicka på länken för att hitta de allra bästa oddsen på Snabbare.com!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!