Ostoppbara lagen drabbar samman i stekhett möte – där målen kommer att hagla in

Ostoppbara lagen drabbar samman i stekhett möte – där målen kommer att hagla in

Hur ska det här sluta?
Italiens två mest formtoppade lag drabbar nu samman i en otrolig fajt på fredagskvällen.
Hos Snabbare.com finns de allra bästa oddsen på hyperintressanta mötet mellan Milan och Atalanta.

Italienska ligan går in i sitt absoluta slutskede av säsongen. Bara tre omgångar återstår av säsongen och även om Juventus blir svåra att hinna ikapp så är det högdramatisk på platserna bakom.

JUST NU: Alla nya spelare får 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com. Det enda man behöver göra för att ta del av erbjudandet är att klicka här!

Nu blir det också rejält drama när två av Italiens mest formtoppade lag gör upp. Målglada Atalanta och återupplivade Milan drabbar samman på fredagskvällen i en mycket, mycket intressant match.

Formtoppade

Sedan återstarten efter coronapandemin har inget av lagen förlorat en enda match och gått som tåget i ligaspelet. Nu är det upp till bevis vilket lag som visar sig vara allra starkast för tillfället.

Atalanta har imponerat på väldigt många den här säsongen och har fullkomligen öst in mål i ligaspelet samtidigt som man är kvar i CL-slutspelet. Nu har man god chans att nå andraplatsen i ligan samt även sensationellt nog nå 100-målsgränsen.

Hos Snabbare.com finns alltid de bästa oddsen på internationell och svensk fotboll. Dessutom kan man streama matcher live direkt på sajten – perfekt för att följa all dramatik från nära håll!

Milan har ändå mest att spela för och har vaknat till liv igen den här våren. Efter ankomsten av en viss svensk så har laget fått rejäl fart och tagit in ett rejält försprång. Nu är man på allvar med i jakten på en Europaplats, något som såg nästan omöjligt ut i vintras.

Ett superodds

Därför ska det bli så oerhört spännande att se de glödheta lagen göra upp i Milano. Och med tanke på hur mycket matchen faktiskt betyder för båda klubbarna så finns det ett riktigt superodds att hämta på Snabbare.com.

Då Milan har 10 raka matcher utan förlust och Atalanta har 12 raka matcher utan förlust kommer det här bli ett krig ända till slutsignalen för att inte vilja bryta sviten. Vi kan verkligen räkna med ett riktigt målkalas och det finns ett väldigt lockande odds på över 1,5 mål i första halvlek som ger 2,00 gånger pengarna.

Båda lagen kommer att gå all in redan från start och släppa upp stora ytor i jakten på alla tre poängen, så två gjorda mål efter de första 45 minutrarna känns inte alls omöjligt för de här målglada lagen. På Snabbare.com finns det även ett klockrent välkomsterbjudande till nya spelare, som ger alla 100 kronor extra att spela för. Erbjudandet hämtas enkelt här!

Få 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com – där du alltid hittar de bästa oddsen på all världens fotboll!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!