Okänd svensk vann 11 miljoner – titta här om det är du

Okänd svensk vann 11 miljoner – titta här om det är du

En ovetande person har vunnit över elva miljoner kronor hos Svenska spel. Nu går företaget ut med en efterlysning för att hitta den lycklige vinnaren.

Det var på Pressbyrån på Centralstationen i Stockholm som den vinnande lottoraden lämnades in. Den 22 april föll vinsten och en, än så länge ovetande person, kunde hämta ut drygt 11,7 miljoner kronor. Men ännu har ingen hämtat vinsten, vilket nu får Svenska spel att efterlysa personen.
– Det är ju ett väldigt välbesökt ombud med många människor i omlopp så det kan ju vara vem som helst. Vem vet, det kanske till och med är flera vinnare, säger svenska spels vinnarambassadör Pierre Jonsson i ett pressmeddelande.

Svenska spel bekräftar att det är en man som hör hemma i Stockholmsområdet som har lämnat in det vinnande spelet. Vinsten är årets hittills största lottovinst.
– Ibland när det tar tid kan den som har lämnat in spelet vara på resande fot någon annanstans i Sverige, säger Jonsson.

Den vinnande lottoraden är: 9, 10, 14, 16, 18, 20, 26. Den totala vinsten föll på 11 726 334 kronor. Svenska spel har kommit med förslag på vad man kan göra för miljonerna, bland annat bjuda 207 vänner på inträde och åkband på Gröna Lund varje dag, hela sommaren.