Ny jättematch i England – hela Europas favoritlag med kniven mot strupen i tuffa bortamötet

Ny jättematch i England – hela Europas favoritlag med kniven mot strupen i tuffa bortamötet

Den här artiklen är ett betalt samarbete med Snabbare.

Två tokoffensiva lag.
Och ett bortalag med kniven mot strupen.
Det är upplagt för en riktigt underhållande match i Liverpool på onsdagskvällen.

Världens finaste klubblagsturnering i fotboll fortsätter att bjuda på stor dramatik. Men en sak är precis som vanligt – Liverpool har bjudit på bländande fotboll och toppar sin grupp.

Hela 1,58 för hemmalagsseger – trots enorma formen. Snabbare.com ger nu dessutom alla nya spelare 100 kronor att spela för!

Engelsmännen har med halva gruppspelet spelat tagit tre vinster av tre möjliga, och med sina nio poäng så toppar man alltså gruppen. Man har dessutom vunnit matcherna övertygande – och har fortfarande inte släppt in mål ännu.

I enorm form

Med målskillnaden 8-0 på de tre matcherna så har man minst sagt visat att man är att räkna med i turneringen, som man vann för två säsonger sedan, även denna upplaga. Senast så vann man med hela 5-0 mot förra årets semifinalist Atalanta.

Just nu får alla nya spelare hela 100 kronor att spela för. Klicka här för att komma direkt till erbjudandet!

Italienarna blev hela Europas favoritlag förra säsongen, och har i år fortsatt med sin offensiva och underhållande fotboll, vilket verkligen älskas av supportrarna. Men nu, med halva grupspelet spelat, så ligger man på en trejdeplats, med fyra inspelade poäng.

Fina oddset

Det är med andra ord viktiga poäng på spel – men hemmalaget ska vara säkrast här, och med tanke på formen så skulle det vara en jätteskräll om det blir något annan än tre poäng. Trots det enorma favoritskapet så får man hela 1,58 gånger pengarna på hemmalagsvinst hos Snabbare.com. På sajten får alla nya spelare dessutom hela 100 kronor att spela för. För att hämta erbjudandet – följ den här länken!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!