Nu startar 888 sin största pokersatsning någonsin – 80 miljoner kronor i prispengar ska delas ut

Dagliga tävlingar och över 80 miljoner kronor i prispengar. Nu drar 888 igång pokerhösten med en rivstart. 

Poker är ett tidsfördriv som många svenskar uppskattar. Både proffs och amatörer tampas med sina kunskaper, sitt intellekt och en del tur som vapen.

Dagliga turneringar med chans på stora vinstsummor. Vilken turnering väljer du? Klicka här för att komma direkt till sajten!

Nu har sajten 888poker lanserat sin största satsning någonsin – och då finns det möjligheter för alla, oavsett vilken typ av pokerspelare man är. På sajten kommer turneringar dagligen att äga rum, fram till den 11 oktober – med prissummor på över 80 miljoner kronor.

15 turneringar – varje dag

Totalt handlar det om 15 turneringar om dagen, från klockan 15.15 varje dag, med olika regler, olika inköp och olika prissummor, så att alla ska hitta just sin favoritturnering. 

15 turneringar – varje dag! Totalt ska över 80 miljoner kronor delas ut. Klicka här för att komma direkt till turneringarna.

Inköpen varierar från 50 kronor, upp till ibland över 1000 kronor. Dagligen finns det dessutom två större turneringar, klockan 20, där hundratusentals kronor står på spel.

Avslutas med jätteturnering

Totalt kommer man över hela turneringstillfället att dela ut över 80 miljoner kronor, och det hela avslutas med ett monsterevent söndag den 11 oktober. 

Inköpet i den turneringen, som startar klockan 22 på kvällen, har ett inköp på 2 680 kronor – men det ger spelaren en chans att ta del av prissumman på närmare 9 miljoner kronor.

Dagliga turneringar fram till den 11 oktober. Klicka här för att komma direkt till sajten, och välj sen fritt från någon av de 15 turneringarna som finns – varje dag!

Regler och villkor:
Åldersgräns: 18 år.
www.stodlinjen.se.
Klicka här för fullständiga regler och villkor hos 888poker.se.

Få våra nyhetsbrev!