Manchester United har hittat formen – här är superoddset för seger mot rivalen i stormötet

I betalt samarbete med: Snabbare

Manchester United har hittat formen.
Då lär det bli tre nya poäng mot Arsenal.
Nu ger Snabbare.com dubbla pengarna på vinst för hemmalaget – och dessutom så får alla nya spelare hela 100 kronor att spela för.

Manchester United inledde säsongen trögt men har nu verkligen fått fart på maskineriet. Framför allt är det offensiven som tuggat igång, och man har under de senaste matcherna verkligen visat upp en otrolig kreativitet och har öst in mål.

JUST NU: Snabbare.com ger nu hela 2,05 gånger pengarna på att Manchester United vinner stormatchen mot Arsenal på söndagskvällen. Klicka här för att komma direkt till sajten!

Man har vunnit de två inledande matcherna i CL mot tufft motstånd i form av PSG och Leipzig, och i stormötet mot den tyska klubben senaste vann man med hela 5-0(!). I ligaspelet kommer man annars från en 0-0-batalj mot Chelsea, men dessförinnan vann man bortamötet mot Newcastle med hela 4-1.

I knackig form

Det är med andra ord ett formstarkt lag som tar emot Arsenal på hemmaplan på söndagskvällen. London-laget har inte haft det lika lätt på senaste tiden, och kommer i ligaspelet från två raka förluster, båda med 0-1 mot Manchester City och Leicster.

Just nu får alla nya spelare 100 kronor att spela för! Följ den här länken för att komma till erbjudandet från Snabbare.

Att Manchester United är favorit i matchen råder det således inga tvivel om – men trots detta så får man ett högt odds hos Snabbare.com. Att Manchester United vinner matchen dubblar nämligen pengarna, då oddset just nu står i 2,05.

Hos Snabbare.com får alla nya spelare dessutom 100 kronor att spela för, bara genom att följa den här länken.

100 kronor att spela för – och 2,05 i odds på Manchester United. Vad spelar du på i dag?

Få våra nyhetsbrev!