Målfest väntar i supermatchen när engelska storklubbarna jagar säsongens första titel

Årets sista match i England ska avgöras.
Det blir också den mest perfekta avslutningen på PL-säsongen när ärkerivalerna Arsenal och Chelsea drabbar samman.
Snabbare.com finns nu ett riktigt superodds på den stekheta engelska cupfinalen.

PL-säsongen har bara en match kvar av säsongen innan man stänger igen helt. Den sista matchen blir också ett riktigt supermöte mellan två ärkerivaler som gör upp om en åtråvärd titel för att kröna den här säsongen med.

JUST NU: Alla nya spelare får 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com. Det enda man behöver göra för att ta del av erbjudandet är att klicka här!

Då både Arsenal och Chelsea jagar säsongens första titel i den allra sista matchen – när man ställs mot varandra i en glödhet cupfinal på lördag kväll. På förhand är det också en rejält oviss match mellan två helt oberäkneliga motståndare.

Klara favoriter

Det är Chelsea som går in i finalen som klara favoriter. De slutade också över Londonrivalen i tabellen men i en final kan som sagt vad som helst hända och det här kommer att bli en riktig uppgörelse.

Då båda lagen verkligen har blandat och gett under PL-säsongen. Arsenal har vann 14 matcher och förlorade 10 stycken med en total målskillnad på 56-48 samtidigt som Chelsea vann 20 och förlorade hela 12 matcher med en sammanlagt målskillnad på 69-54.

Hos Snabbare.com finns alltid de bästa oddsen på internationell och svensk fotboll. Dessutom kan man streama matcher live direkt på sajten – perfekt för att följa all drama i sommar!

Så det är verkligen två lag som gör många mål och även släpper in många mål. Det öppnar för 90 väldigt svängiga och ovissa minuter på lördag och därför finns det ett riktig kanonodds på Snabbare.com inför cupfinalen.

Målfest väntar

För mycket pekar mot en målglad tillställning och statistiken talar helt klart för det. Båda matcherna mellan lagen under säsongen slutade jämnt och målrikt med 2-1-seger för de blåklädda och 2-2-kryss i andra matchen.

Om stadsrivalerna fortsätter att ösa in mål hittar vi det fina oddset på 1,90 gånger pengarna för över 2,5 gjorda mål. Det innebär att om cupfinalen bjuder på minst tre mål under ordinarie tid så är spelet hemma.

När både Arsenal och Chelsea har chansen att ta säsongens enda titel så kommer båda lagen gå för fullt – och det kommer att öppna upp för ett böljande spel. På Snabbare.com finns det även ett klockrent välkomsterbjudande till nya spelare, som ger alla 100 kronor extra att spela för. Erbjudandet hämtas enkelt här!

Få 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com – där du alltid hittar de bästa oddsen på all världens fotboll!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!