Madrid kan ta jättekliv mot ligatiteln – målkalas att vänta mot bottenlaget

Bara en poäng skiljer.
Då kan Madrid ta ett jättekliv mot ligatiteln.
Hos Snabbare.com kan man se matchen live – och där finns dessutom superodds att ta del av.

Los Blancos har varit dominanta i den spanska ligan under säsongen. Man tog tidigt grepp om serieledningen – och har sedan dess inte släppt den.

JUST NU: Få 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com – där man dessutom kan streama alla La Liga-matcher live. Klicka här för att komma direkt till erbjudandet!

Nu har laget bara fyra matcher kvar att spela för säsongen, och det mesta pekar på att man tar sin första ligatitel på tre år. Men för det krävs att man gör jobbet i de sista matcherna, för rivalerna från Barcelona ligger bara en poäng bakom, dock med en match mer spelad.

Stora skadebekymmer

På fredagen möter Madrid bottenlaget Alaves på hemmaplan – och en vinst betyder ett jättegrepp om titeln. Man går in som superfavoriter i matchen – trots att man har enorma skadebekymmer.

Hos Snabbare.com finns alltid de bästa oddsen på internationell och svensk fotboll. Dessutom kan man streama spanska ligan live direkt på sajten – perfekt för att följa den rafflande avslutningen av serien!

Stora delar av backlinjen är antingen skadade eller avstängda, vilket betyder att tre av fyra spelare troligtvis kommer att vara nya. Med tanke på det finns ett riktigt superodds att hämta på Snabbare.com.

Så ser man matchen

Med tanke på försvarsproblemen så är känslan att Alaves kommer att peta in en boll – men Real Madrid lär definitivt gå segrande ändå. Att båda lagen gör mål i matchen, men att det inte blir oavgjort, spelas därför till kanonoddset 2,85 gånger pengarna. Det betyder att även Alaves kan vinna matchen, men framför allt att Madrid kan vinna samtidigt som de släpper in ett mål. På Snabbare.com kan man dessutom se matchen direkt, bara genom att spela på matchen. Där finns även ett kanonerbjudande till nya spelare, som ger alla 100 kronor extra att spela för. Erbjudandet hämtas här!

Få 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com – där du alltid hittar de bästa oddsen på all världens fotboll!

Få våra nyhetsbrev!