Liverpool har tappat formen – därför är skrällen att vänta på Anfield

I betalt samarbete med: Snabbare

Liverpool fortsätter att vinna – men det ser inte övertygande ut.
Nu väntar ett formstarkt West Ham.
Då bjuder Snabbare.com på ett jätteodds att London-laget tar skrällpoäng.

Liverpool har haft en liten stökig säsongsupptakt. I ligaspelet har man redan hunnit med att tappa poäng i två matcher, men man ligger trots detta tvåa i tabellen.

JUST NU: Snabbare.com ger nu hela 3,05 gånger pengarna på att det blir X2 i matchen mellan Liverpool och West Ham på lördagskvällen. Följ länken för att komma direkt till sajten!

När man dessutom fick sin stora stjärnmittback skadad för någon vecka sedan så trodde kanske många att ett ras skulle komma, men Pool har fortsatt att vinna. Men det har inte sett helt övertygande ut.

Räddat av självmål

Förra helgen vann man ligamatchen mot Sheffield United med 2-1, efter att ha legat under i matchen. I veckan räddades man dessutom av ett självmål i CL-mötet mot Ajax.

100 kronor att spela för – till alla nya spelare! Klicka här för att komma till erbjudandet från Snabbare.

Det har helt enkelt inte sett helt förtroendeingivande ut, och nu väntar dessutom stentufft motstånd i form av West Ham. London-klubben har inlett säsongen starkt, och har i de senaste två omgångarna tagit poäng av Tottenham och Manchester City.

Fina oddset

Att man skulle göra det igen, nu på bortaplan mot Liverpool, känns därför inte helt otänkbart. Snabbare.com ger hela 3,05 gånger pengarna på att matchen slutar oavgjort eller att West Ham vinner. Nu ger man dessutom alla nya spelare hela 100 kronor att spela för! Klicka här för att komma till erbjudandet!

Stormatch efter stormatch i veckan! Här hittar du oddsen till hela fotbollsfesten.

Få våra nyhetsbrev!