Klassiska lagen i ångestladdad stormatch – här är kanonoddset på målsnålt för sjätte(!) gången i rad

I betalt samarbete med: Snabbare

Fem matcher i följd mellan lagen där båda lagen inte har gjort mål.
Därför talar allt för att det blir även en sjätte raka gång.
Då bjuder Snabbare.com på ett kanonodds till AIK-Göteborg – och nu får alla nya spelare dessutom 100 kronor att spela för.

Vanligtvis när AIK och Göteborg möts så handlar det om toppstrid och jakt på topplaceringar i allsvenskan. Men i år är tongångarna helt annorlunda.

Just nu får alla nya spelare 100 kronor i välkomstbonus hos Snabbare.com. Följ den här länken för att komma direkt till erbjudandet!

De båda klassiska lagen har haft rejäla problem och har under hela säsongen slagits för att undvika bottenplaceringar. När lagen nu möts på söndagen i ett riktigt stormöte så är det därför mer ångestladdat än på riktigt länge – och vinst är nästan ett måste om man vill lämna bottenkonkurrenterna bakom sig.

Målsnålt väntar

Men allt talar för att det kanske inte blir den mest underhållande matchen. Båda lagen har faktiskt spelat upp sig rejält de senaste omgångarna, och framför allt så är det defensiven som har börjat sitta. Därför talar mycket för att det blir målsnålt, och om man dessutom ser på historiken mellan lagen förstärks det ytterligare.

Snabbare har alltid bäst odds på all svensk och internationell fotboll. Just nu får dessutom alla nya spelare hela 100 kronor att spela för!

Faktum är att de fem senaste matcherna mellan lagen slutat på samma sätt: Att båda lagen gör inte mål. Med tanke på tabelläget, den defensiva inriktningen och historien så talar allt för att det blir ännu en match där båda lagen inte gör mål.

Kalasoddset

Snabbare.com kan man spela på just det till hela 1,80 gånger pengarna. Hos Snabbare får alla nya spelare dessutom hela 100 kronor i välkomstbonus att spela för, och det enda man behöver göra för att komma till erbjudandet är att klicka här.

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!