Här är spelet som tar Sverige med storm – därför flockas spelarna till nya succésatsningen

Snabbare har lanserat Tipsduellen – och det blivit en omedelbar succé.
Spelarna älskar det, och det är lätt att förstå varför.
Att det inte kan bli kryss i spelen, samt en miljon i jackpot, är bara två anledningar.

Tipsduellen är Sveriges nya succéspel – och för bara 50 kronor kan belöningen bli enorm. Klicka här för att komma direkt till spelsidan!

Under våren har spelsajten Snabbare lanserat sin nya satsning Tipsduellen, och det har helt klart blivit en succé och ett givet inslag i många svenskars helger. Och det är inte svårt att förstå att det går hem, oavsett hur insatt man är i sport.

I Tipsduellen kostar en rad alltid 50 kronor att lägga, och över 80 procent av den totala omsättningen går direkt till vinstsumman, som alla som prickar rätt delar på. Och det krävs inte mycket för att vinna. Varje vecka väljer Snabbare ut tio matcher – i de allra hetaste matcherna oavsett sport – där det helt enkelt handlar om att tippa vinnaren.

Tio matcher – inga kryss. Tipsduellen är alla bettares nya favoritspel. Testa själv!

Det som skiljer Tipsduellen mot andra, liknande spel är att man aldrig behöver oroa sig för det oavgjorda resultatet. Snabbare har nämligen beslutat sig för att kasta krysset för gott i Tipsduellen – vilket betyder att om en match slutar lika, så blir det alltid rätt oavsett vilket lag man valt på förhand.

I Tipsduellen är det dessutom möjligt att vinna riktigt stort, då det alltid finns en garantijackpott som möjliggör att en ensam vinnare vinner hela en miljon kronor. Ett spel kostar alltså alltid 50 kronor, men kan belönas stort – och det går självklart bra att lägga fler än en rad om man vill.

För att lägga sin rad på Tipsduellen behöver man bara vara medlem på Snabbare, sen är det bara att kasta sig över veckans tio utvalda matcher. Det är bara några av anledningarna till att svenska spelare flockas till Tipsduellen.

I Tipsduellen finns inte längre några kryss – då oavgjort alltid är vinst. Följ den här länken för att komma till veckans tio utvalda matcher!

Få våra nyhetsbrev!