Glädjebeskedet för alla spelare – här är efterlängtade spelet där oavgjort alltid(!) är vinst

Det är sällan ett kryss gör någon glad.
Men i det nya succéspelet ”Tipsduellen” behöver spelare inte oroa sig.
Där är nämligen oavgjort alltid rätt.

Tio matcher – inga kryss! Testa det nya superspelet Tipsduellen redan i dag!

Den generella uppfattningen bland fotbollssupportrar är att oavgjort sällan betyder någonting bra. Visst är väl en poäng bättre än noll – men betydligt sämre än tre, vilket alltid är målsättningen när ett lag spelar fotboll. På samma sätt har det oavgjorda resultatet länge gjort supportrarna arga när de tippar på matcher.

Aldrig mer oavgjort

Man lutar ju ofta åt ett håll, men det händer alldeles för ofta att det ändå blir oavgjort. Men i Snabbares nya spelsatsning ”Tipsduellen” så behöver inte spelaren oroa sig för det. I Tipsduellen så handlar det om att tippa vinnarna i tio matcher utvalda matcher, och det bästa av allt: Kryss betyder alltid vinst.

Det handlar alltså om att tippa vinnaren i de tio utvalda matcherna, och skulle det bli kryss så har man rätt oavsett vilket lag man ursprungligen trott på. Att lägga en rad på Tipsduellen kostar alltid bara 50 kronor, och prickar man in samtliga tio matcher så får man ta del av den prispott som delas ut till samtliga som har alla rätt.

Nu har en oavgjord match förstört ett spel för sista gången. I Tipsduellen så är kryss ALLTID rätt!

Utdelningen varierar från vecka till vecka, och baseras alltså på hur mycket pengar som hamnar i utdelningspotten, men även hur många personer som faktiskt lyckas få tio rätt. Skulle det bli en rejäl skräll i någon av matcherna så kommer utdelningen bli högre, då färre personer kommer att prickat in samtliga matcher.

Kan vinna en miljon kronor

Men det går även att belönas enormt för insatsen på 50 kronor. I Tipsduellen finns nämligen en garantipott, som gör det möjligt för en ensam vinnare att få hela en miljon kronor. Att vara ensam vinnare på spelet är inte det lättaste, men skulle man lyckas så belönas man alltså rejält med en garanterad summa på en miljon kronor.

För att spela på Tipsduellen så behöver man bara vara kund på Snabbare.com, och det går alltid att lägga fler än en rad om man känner sig osäker på en eller flera matcher.

Tio matcher – inga oavgjorda matcher, bara ett vinnande lag. Testa nya Tipsduellen redan idag!

Få våra nyhetsbrev!