Giganterna i kamp om viktig finalplats – här är superoddset på skrällseger

Manchester United har imponerat.
Men räkna inte bort Sevilla.
Siffrorna talar för en skräll – och hos Snabbare
.com finns superodds till matchen.

Manchester United har gjort ett strålande 2020. Från att ha legat långt efter i PL så har man gjorde man en enorm resa i tabellen, och nöp till sist en plats bland topp fyra.

JUST NU: Hos Snabbare.com får alla nya spelare 100 kronor att spela för – samtidigt som man hittar alltid de bästa oddsen på all internationell och svensk fotboll!

Även i Europa-spelet har man imponerat, och trots att det krävdes förlängning mot FCK i EL-kvartsfinalen senast så kändes det aldrig särskilt spännande. Givet favoritskap i semifinalen mot Sevilla, alltså?

Därför blir det skräll

Nja, för den spanska giganten har även de sett urstarka ut. Faktum är att man faktiskt inte förlorat sedan i februari(!), och man har nu fem raka matcher utan ett enda insläppt mål.

Få 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com – där du alltid hittar de bästa oddsen på all världens fotboll!

Tre av dessa matcher har varit i EL, och därför talar mycket för att Sevilla återigen ska kunna stänga ner ytterligare ett motstånd. Trots detta så är favoritskapet tydligt på Manchester United, även när man tittar på oddsen.

Superoddset i semin

Hos Snabbare.com får man nu hela 2,10 på att Sevilla tar sig vidare till final, vilket med tanke på ovan nämnda siffror känns som ett riktigt fynd. Hos Snabbare.com får alla nya spelare dessutom hela 100 kronor i välkomstbonus. Det enda man behöver göra för att komma till erbjudandet är att klicka på den här länken!

Hos Snabbare.com finns alltid de bästa oddsen på internationell och svensk fotboll. Klicka här för att se samtliga odds till veckans stekheta Europa-matcher!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!