Experten: "Flaggar för skräll i derbyt"

Experten: ”Flaggar för skräll i derbyt”

Fredagens Topptips är här och för myset står England, Tyskland, Frankrike, Spanien, Belgien och Portugal. Det är en kupong som andas hög utdelning och här följer en noggrant utförd analys för guidning mot fullträffen!

Svenska Spel

1. Crystal Palace – Newcastle X
Äventyret brakar loss på Selhurst Park där en mindre sprakande tillställning är att vänta. Roy Hodgson fick klara sig utan Wilfried Zaha senast mot Burnley och föga förvånande lyckades Örnarna då inte göra mål. På grund av Coronaviruset missar Zaha även mötet med Newcastle. Skatorna kommer i sin tur hit utan ett gäng normalt givna startspelare och då Callum Wilson med största sannolikhet ser ut att stanna hemma är det ingen vågad gissning att det här blir målsnålt. Jag spikar krysset.

2. Brentford – QPR X
Vi håller oss kvar i London men förflyttar oss en våning ner till The Championship. Brentford har nyligen fått tillbaka Pontus Jansson i spel och även om försvaret därmed ser bättre ut (tre raka nollor) går det absolut att sätta frågetecken för anfallsspelet. Väldigt mycket hänger på Ivan Toney på topp och lyckas bara gästande QPR hålla honom i schack är mycket vunnet. De blåvita har sett bra ut mot slutet och här synar jag ettans benhårda streckning omgående med övriga tecken.

3. Fleetwood – Sunderland 2
Toppmatch från League One där både Fleetwood och Sunderland siktar på att ta sig upp i The Championship. Netflixlaget uppe i norr har hittills förlorat minst antal matcher i serien och kan bara Maguire, Wyke och Gooch i de främre leden leverera mål och assist går de rödvita en ljus framtid till mötes. Fleetwood besitter hög nivå i grunden men trots att det är eget gräs som gäller får Bartons mannar finna sig i att slå ur underläge. Jag streckar från höger. 

4. Wolfsburg – Werder Bremen 1
Jämn fajt att vänta i Bundesliga mellan två lag med nästan identiska resultatrader. Wolfsburg har ännu inte förlorat och parkerar också in på sjätteplatsen efter åtta omgångar. Vargarna har dock haft lite problem med att avgöra matcher och mot ett kontringsstarkt Werder Bremen kan Folkvagnarna mycket väl få problem. Markus Rosenbergs gamla lag nöp en pinne mot självaste Bayern senast och det mycket väl ha inneburit vind i seglen. Vänstersidan först, tvåan följer därefter. 

JUST NU: 8 heta matcher på Topptipset – klicka här för att komma till kupongen och lägga raden!

5. Strasbourg – Rennes 1
Rennes föll oerhört tungt i veckans Champions League mot Chelsea och fransmännen kan därmed inte gå vidare i den turneringen. Dubbelspelandet har också inneburit problem i ligan där Les Rennais går kallt. En seger på de nio senaste alla kategorier är oroväckande och med ny vända i Mästarturneringen redan nästa vecka köper jag inte alls favoritskapet i öst. Starsbourg har haft en motig inledning men när värdarna fått betydligt mer vila i benen än gästerna luktar det skräll lång väg. Jag lämnar tvåan utanför.

6. Valladolid – Levante 1
Valladolid har tack vare två raka segrar lämnat det absoluta bottenträsket och befinner sig nu på säker mark. Att vinsterna kommit mot erkänt starka lag som Bilbao och Granada gör det hela än mer imponerande och nu gäller det att fortsätta på inslagen väg för värdarna. Levante är ett av lagen som passerats och för Valenciaklubben ser det värre ut. Sju raka utan seger bådar inte gott och jag nöjer mig därför med 1X på José Zorrilla. 

7. AS Eupen – Charleroi 2
Charleroi tillhörde toppen i Jupiler League i fjol och den här säsongen ser inte ut att bli något undantag. Sju triumfer på tolv spelade matcher är starka papper och en sådan lirare som Rezaei är snart redo för större uppgifter. AS Eupen håller inte alls samma nivå som gästerna och får sikta in sig på att slåss om förnyat kontrakt under säsongens gång. Att värdarna hittills bara förlorat tre gånger lägger inte jag särskilt stor vikt vid och tvåan spikas till trevlig procent.

8. Tondela – Guimaraes X
Kupongen avslutas i portugisiska Primeira Liga där Guimaraes gästar Tondela. Besökarna, med Ricardo Quaresma i spetsen, har hittills haft förtvivlat svårt med målskyttet och något oväntat är det istället defensiven som fungerat allra bäst. Ändring lär det bli men när Guimaraes kämpar med identiteten vågar jag inte ge fullt förtroende till högersidan. Tondela kan en hel del när de har sin dag och med två raka segrar på eget gräs kommer värdarna att göra match av detta. Alla tecken på större system.

Till Topptipset – klicka HÄR!

Spiken utom fara!

Charleroi
Charleroi är åter med i toppstriden och det faktum att det inte blev något Europaspel kommer hjälpa gästerna i längden. AS Eupen är inte alls lika bra och får det kämpigt under fredagen. 

Kupongens drag!

Queens Park Rangers
Brentford blir alldeles för stora favoriter i detta Londonderby. Lyckas QPR hålla Toney i schack flaggar jag för skräll i den engelska huvudstaden.

48 rader

1. Crystal P – Newcastle X
2. Brentford – QPR 1X2
3. Fleetwood – Sunderland 2
4. Wolfsburg – W.Bremen 1X
5. Strasbourg – Rennes 1X
6. Valladolid – Levante 1X
7. AS Eupen – Charleroi 2
8. Tondela – Guimaraes X2

216 rader

1. Crystal P – Newcastle X
2. Brentford – QPR 1X2
3. Fleetwood – Sunderland X2
4. Wolfsburg – W.Bremen 1X2
5. Strasbourg – Rennes 1X
6. Valladolid – Levante 1X
7. AS Eupen – Charleroi 2
8. Tondela – Guimaraes 1X2

Spelstopp: 20:29

Till kupongen – klicka HÄR!


Namn: Johannes Wetterberg 
Bor: Malmö med sambo och två katter 
Yrke: Spelexpert 
Expertområde: Fotboll 
Favoritspel: Stryktipset
Favoritlag: Arsenal och Malmö FF


Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år.
Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Få våra nyhetsbrev!