Drömläge för Sverige i EM – då tror Anders Svensson på svensk överkörning och bjuder på superodds

Drömläge efter en poäng i premiären.
Nu tror Anders Svensson på en helt annan matchbild – och han bjuder på ett riktigt kalasodds för svensk storseger.
– Jag tror att Sverige ska gå ut och spela sitt spel, säger landslagslegendaren, som är ambassadör för ComeOn! under mästerskapet.

Fotbollsfesten är i full gång – och ComeON! och Anders Svensson kryddar oddsen rejält. Sätt in en hundring – får 200 kronor att spela för!

Sverige var uträknat på förhand inför premiären mot Spanien, men efter 0-0 så är vägen till gruppseger och avancemang vidöppen för det blågula landslaget i EM. I premiären var Sverige rejält tillbakapressat, men i den andra matchen, som spelas mot Slovakien på fredag, tror Anders Svensson på en helt annan matchbild.

Landslagslegendaren är ambassadör för spelbolaget ComeOn! under sommarens fotbollsfest, och varje dag så bjuder han på tips och riktigt kryddade odds. Inför den viktiga matchen mot Slovakien tror ”Taco” på en helt annan matchbild än den vi såg i måndags.

– Jag tror att Sverige ska gå ut och spela sitt spel, i den här matchen är det säkert fler anfallsmöjligheter och mer bollinnehav, säger han.

Drömstart på EM för Sverige – kan Blågult ta ytterligare poäng mot Slovakien? Se oddsen på matchen via den här länken!

Anders Svensson är optimistisk inför matchen och han tipsar om ett spel där Sverige att vinna med 3-0 ger hela 14 gånger pengarna. Han menar dock att Sveriges förväntade spelövertag kan passa Slovakien.

– Det är inte omöjligt att motståndarna vill ha det så, att man låter Sverige ha bollen för att kunna ställa om, säger han.

ComeOn! storsatsar verkligen på årets EM och nu ger man alla nya spelare hela 200 kronor att spela för på en insatt hundring. Hos sajten finns dessutom dagligen mängder av intressanta spel med riktigt kryddade odds – och även Anders Tacopåse. Det är en unik specialkombo med odds som verkligen lockar, och varje EM-dag finns flera erbjudanden att ta del av. Oavsett om man är initierad storspelare med stenkoll på EM, eller en småspelare som söker lite extra spänning till matcherna, så finns det något att hitta på ComeOn!.

Spela på Anders Tacopåse varje dag under EM – unika specialkombos med grymma och kryddades odds!

Få våra nyhetsbrev!