Dramatiken bara fortsätter: Så hämtar du din bonus inför rysaravslutningen i EM

Dramatiken bara fortsätter: Så hämtar du din bonus inför rysaravslutningen i EM

Sverige är utslaget – men dramatiken i EM har bara börjat.
Nu väntar flera stormatcher i kvartsfinalerna.

Och hos Snabbare.com finns bonus att hämta lagom till rysarmatcherna.

100 kronor bonus – på en insatt hundring. EM-slutspelet är i full gång och spänningen blir större hos Snabbare.com!

Det fanns förhoppningar om att Sverige skulle kunna ta sig riktigt långt i årets EM, men efter 120 jämna minuter mot Ukraina står det klart att det blågula äventyret är slut för den här gången. Men i mästerskapet har dramatiken bara börjat.

Vi har redan bjudits på flera skrällar under slutspelet, och mycket talar för att det blir jämna matcher, fyllda med underhållning, även i återstående matcher. Och för den som vill göra matcherna än mer spännande att följa så finns nu ett kanonerbjudande hos Snabbare.com – som ger alla nya spelare 100 kronor extra att spela för.

I Dagens Snabba finns mängder av unika spelkombinationer – till riktgt grymma odds. Kika in Snabbares hyllade EM-paket via den här länken!

Snabbare har storsatsat på årets sommarfest och redan innan turneringen släppte man en hyllad EM-låt, för att få de svenska supportrarna i rätt tagg. Under matcherna hittills har det dessutom gått att spela på ”Dagens Snabba”, där det till varje match lanseras unika spelkombinationer till maxade odds. Dagens Snabba finns att spela på även under återstående matcher under slutspelet, och då passar det ju perfekt att hämta sin bonus och använda i det stora utbudet.

Det enda man behöver göra för att hämta sin bonus är att som ny spelare skapa ett konto, sätta in en hundring ­– och då får man alltså hela 200 kronor att spela för. Snabbare har ett hyllat EM-paket på sajten, där alla möjligheter finns till att göra stormatcherna som väntar än mer underhållande.

Följ den här länken för att hämta din bonus!

100 kronor i bonus och spännande odds. Välj Snabbare under EM:s avslutning!

Få våra nyhetsbrev!