Därför sitter underspelet – i Sveriges match som nästan ingen(!) vill spela

I betalt samarbete med: Snabbare

Förbundskaptenen har sagt att han inte förstår varför matchen spelas.
Därför känns underspelet i Ryssland-Sverige kanon.
Hos Snabbare.com hittar du de bästa oddsen på matchen – och nu finns även chansen att delta, helt gratis, i en spännande tävling på Twitter.

De internationella ligorna har knappt hunnit dra igång innan det är dags för landslagsuppehåll. I helgen väntar stormöte för Sverige i Nations League, men innan dess väntar en omdiskuterad träningsmatch mot Ryssland.

Just nu får alla nya spelare 100 kronor i välkomstbonus hos Snabbare.com. Klicka här för att komma till erbjudandet!

Att matchen överhuvudtaget ens spelat är långt ifrån självklart, då den bland annat tvingats flyttas från Sverige till just Ryssland. Många menar dessutom att det är onödigt resande under en pandemi, och att det dessutom blir ett alldeles för hektiskt spelschema för spelarna. Sverige förbundskapten har själv gått ut och sagt att han ”inte förstår” varför matchen spelas.

Noll motivation

Men spelas ska den, på torsdagskvällen, och det lär vara två lag som inte är alltför sugna på att kräma ut onödig energi. Mycket talar därför för en avslagen historia – och därför känns underspelet som ett givet spel.

Hos Snabbare.com finns bäst odds till veckans landskamper. Just nu får dessutom alla nya spelare 100 kronor att spela för.

När två lag varken har motivation eller ork brukar matcherna bli målsnåla, och detta lär inte bli någon undantag. Att det blir under 2,5 mål i matchen spelas därför hos Snabbare.com till oddset 1,68.

Tävlingen – som är helt gratis

Hos Snabbare får alla nya spelare dessutom 100 kronor i välkomstbonus att spela för, och det enda man behöver göra för att komma till erbjudandet är att klicka här. Men om man vill tävla utan någon som helst insats finns det möjlighet även till det, på Snabbares Twitter.

Där finns nämligen en tävling med finfina priser – och det enda man behöver göra är att – förutom att följa Snabbare på Twitter och retweeta tweeten – komma på det roligaste och mest kreativa svaret på följande fråga:

”Det svenska herrlandslaget i fotboll har en godisskål i omklädningsrummet efter en säker seger hemma mot Norge. Vem är snabbast till skålen och varför?”.

Snabbares Twitter finns dessutom nyheter, diskussion, odds och ja, allt för alla idrottsälskare.

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!