Barcelona måste vinna – går för storkross i ödesderbyt

Barcelona måste vinna.
Då är en kross att räkna med i det hyperviktiga derbyt mot Espanyol.
Matchen går att se live på Snabbare.com – där det även finns ett kanonodds att hämta.

Barcelona har en tuff säsong, fylld av interna bråk och konflikter. Lagets i särklass bästa spelare, en av världens bästa genom tiderna, uppges dessutom lämna och man skulle verkligen behöva en ligatitel för att ge lite ro.

Hos Snabbare.com får du alltid de bästa oddsen på all internationell och svensk fotboll. Det går dessutom att streama La Liga-matcher direkt på sajten – perfekt för att följa all drama!

Men det ser tufft ut. Med bara fyra omgångar kvar att spela ligger man fyra poäng efter sina antagonister från Madrid, och man behöver vinna varenda match man har kvar för att hålla liv i ligan.

Måste vinna

På torsdagskvällen väntar ett derby mot Espanyol – och tre poäng är alltså ett måste. Och med tanke på tabellpositionerna så ser det inte helt omöjligt ut.

JUST NU: Få 100 kronor extra att spela för, bara på Snabbare.com! Klicka på länken för att komma till erbjudandet!

Lokalrivalerna ligger sista i ligan, med elva poäng upp till säker mark, och allting tyder alltså på att de kommer att åka ur. Barcelona kan därmed spela ut ordentligt mot ett lag som inte har något att spela för – och de lär också göra det.

Superoddset i derbyt

Hos Snabbare.com kan man streama matchen live, helt gratis – om man spelar på derbyt. Och det finns verkligen kanonodds att ta del av. Det mest intressanta är att Barcelona gör över 2,5 mål i matchen, till oddset 1,68 gånger pengarna. Barcelona snittar hela 2,94 mål per match på hemmaplan den här säsongen, och mot ett motstånd som inte har något att spela för så känns det som att det kan rinna iväg ordentligt. Även över 3,5 mål, till oddset 2,80, känns intressant – men över 2,5 mål känns kassaskåpssäkert!

Hur tror du att derbyt slutar? Klicka på länken för att hitta de allra bästa oddsen på Snabbare.com!

Få våra nyhetsbrev!