Bäddat för målkavalkad i svenska supermatchen – när båda storklubbarna går all in

Bäddat för målkavalkad i svenska supermatchen – när båda storklubbarna går all in

Båda lagen går all in för tre poäng.
Det kan sluta i enorm målfest när förväntade guldfavoriterna Malmö och Hammarby drabbar samman.
Hos Snabbare.com finns de allra bästa oddsen på stormatchen – och ett spel som verkligen sticker ut som högintressant.

Nu börjar det hetta till i svensk fotboll på allvar. Nästan en tredjedel av säsongen är redan spelad och många storlag har fortfarande väldigt mycket att bevisa.

JUST NU: Alla nya spelare får 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com. Det enda man behöver göra för att ta del av erbjudandet är att klicka här!

Inför säsongen var Malmö och Hammarby de största guldfavoriterna och gick in i säsongen med stort, stort självförtroende. Men efter 9 spelade matcher har det gått sådär…

Måste vinna

Visserligen har skåningarna vaknat till liv och efter två raka segrar är man nu tvåa i serien och har fått upp farten. Medan Bajen är rejält kritiserade för alldeles för svaga insatser hittills och sladdar på en 11:e plats.

Därför blir torsdagskvällens stormöte mellan lagen oerhört intressant att följa. Båda måste nämligen vinna för att inte tappa alltför mycket i tabellen men också för att övertyga fansen hemma i tv-sofforna.

Hos Snabbare.com finns alltid de bästa oddsen på internationell och svensk fotboll. Dessutom kan man streama matcher live direkt på sajten – perfekt för att följa all dramatik från första parkett!

Räkna med att både Malmö och Hammarby kommer att gå all in i den här glödheta drabbningen. Och med tanke på hur mycket matchen betyder för båda så finns det ett mycket intressant odds att hämta på Snabbare.com.

Kanonoddset

Malmö besitter hela seriens starkaste offensiv med mängder av anfallsalternativ och vi vet alla vad Bajens offensiv egentligen kan gå för då man fullständigt öste in mål förra säsongen. Förra årets möte i Malmö slutade hela 4-1 till hemmalaget och det finns stor chans till ny målfest på torsdag kväll.

Båda lagen kommer att gå fullt ut och släppa upp stora ytor i jakten på tre poäng. Vi kan nog räkna med minst ett mål vardera men allt talar för en riktigt målglad tillställning och här finns ett kanonodds på över 3,5 mål som ger 2,90 gånger pengarna.

Om matchen slutar 2-2, 3-1, 1-3 eller rent av 4-0 till något av lagen kan det alltså ge rejält med klirr i kassan. På Snabbare.com finns det även ett fint välkomsterbjudande till nya spelare, som ger alla 100 kronor extra att spela för. Erbjudandet hämtas enkelt här!

Få 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com – där du alltid hittar de bästa oddsen på all världens fotboll!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!