Avgörande gruppspelsmatch – då tror Anders Svensson på blågul målfest: ”Höjer ett varningens finger för det”

Avgörande gruppspelsmatch.
Då tror landslagslegendaren Anders Svensson på målfest – och erbjuder dessutom ett fint odds hos ComeOn, där han är ambassadör.
– Jag höjer ett varningens finger för det, säger han.

Drömstart på EM för Sverige – kan Blågult ta ytterligare poäng mot Polen? Se oddsen på matchen via den här länken!

Sverige fick en strålande start på årets EM då man, efter total hemmadominans i 90 minuter, fick 0-0 med sig mot Spanien. I den andra matchen mot Slovakien kom äntligen utdelningen och det blev 1-0 till Sverige efter en stensäker staff i slutskedet av matchen.

Nu väntar den tredje och avgöande gruppspelsmatchen, och det är ett rejält sargat Polen som står för motståndet. Landslagslegendaren Anders Svensson tror på målfest och som ambassadör hos ComeOn! bjuder han på ett kalasodds på över 2,5 mål på matchen.

Spela på Anders Tacopåse varje dag under EM – unika specialkombos med grymma och kryddades odds!

Att det blir många mål i matchen skulle inte förvåna många, inte minns då Polen har en hyfsat profilerad anfallare.– Vi har haft det så i Sverige i många år med en stjärna som alla fokuserar på. Men det finns även andra spelare i Polen som är bra och som inte får glömmas bort. Det som Sverige ibland hade problem med och kanske Polen också är att man letar för mycket efter storstjärnan med bollen, och att ens egna spel kan bli lite enkelspårigt, säger Anders Svensson som ändå höjer ett varningens finger för superanfallaren från Bayern:

– Han är kanske inte riktigt lika delaktig i det övriga anfallsspelet men det är en väldigt, väldigt duktig avslutare i och runt boxen.

Anders Svensson kryddar oddsen rejält för ComeOn! under årets stora fotbollsfest, och varje dag bjuder han på Anders Tacopåse, vilket är unika spelkombinationer till grymma odds.
Som ny spelare hos ComeOn! får alla nu dessutom hundra kronor extra att spela för på en insatt hundring.

Anders Svensson har menat att Polen, på pappret, inte ligger långt efter Sverige sett till kvalitét. Men nu väntar alltså helt andra förutsättningar, då Sverige kan gå för gruppsegern.

– Polen har ett väldigt bra lag, det handlar inte bara om Lewandowski, säger Svensson.

Fotbollsfesten är i full gång – och ComeON! och Anders Svensson kryddar oddsen rejält. Sätt in en hundring – får 200 kronor att spela för!

Få våra nyhetsbrev!