Årets match redan nu – så ger favoritseger rejält klirr i kassan

Många kallar det för den moraliska finalen.
Barcelona och Bayern München gör upp om den tredje semifinalplatsen i CL.
Och hos
Snabbare.com kan man dubbla sina pengar – vid vinst för favoriten(!).

Barcelona gör för 13:e året i rad intåg i CL:s kvartsfinal. Det är en rekordnotering, men i år är tongångarna ändå annorlunda i laget.

JUST NU: Hos Snabbare.com får alla nya spelare 100 kronor att spela för – samtidigt som man hittar alltid de bästa oddsen på internationell och svensk fotboll!


Det blev ingen ligaseger, och spelare och ledare har under säsongen varit kraftigt ifrågasatta. Trots det har man alltid tagit sig hela vägen till kvartsfinal i världens mest prestigefyllda fotbollsturnering, men det är utan att övertyga.

Det talar för vinst

Man tog sig som förväntat vidare från åttondelsfinalsmötena mot Napoli, men den italienska klubben slutade bara sjua i ligan, så det bevisar egentligen inte särskilt mycket. Och nu ställs man dessutom mot tuffaste möjligast motstånd i kvartsfinalen.

Hos Snabbare.com finns alltid de bästa oddsen på internationell och svensk fotboll. Klicka här för att se samtliga odds till veckans stekheta CL-matcher!

Bayern München har gjort en kalassäsong och vann den tyska ligan i övertygande stil. Man har dessutom sett urstarka ut i CL, och kommer senast från en slakt mot Chelsea. 

Så dubblas pengarna

Bayern räknas som den allra största favoriten att ta hem CL i år – och står som favoriter även i kvartsfinalen mot Barca. Trots detta så får man, hos Snabbare.com, hela 2 gånger pengarna vid vinst för tyskarna i matchen. Det betyder att man dubblar sina pengar vid favoritseger ikväll. På Snabbare.com får alla nya spelare dessutom 100 kronor extra att spela för. Klicka här för att komma till erbjudandet!

Få 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com – där du alltid hittar de bästa oddsen på all världens fotboll!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!