Årets match hittills i PL – därför är en målfest att vänta i söndagens supermöte

I betalt samarbete med: Snabbare

Årets match hittills i PL.
Då är en målfest att räkna med.
Här är det bästa oddset i jättematchen – och nu ger dessutom Snabbare alla nya spelare 100 kronor att spela för.

Liverpool har varit kritiserade under inledningen av årets säsong, men toppar ändå ligan och öser på i CL. Laget tappade poäng i två matcher under inledningen av säsongen, någonting som verkligen inte var vanligt under fjolåret, vilket fick folk att undra hur det egentligen står till med formen.

Över 3,5 mål i båda matcherna förra året – trots det ger nu Snabbare hela 2,10 gånger pengarna för att det ska hända igen. Klicka här för att komma till oddset!

Men under de senaste matcherna har segrarna lagts på rad, och trots att det spelmässigt inte alltid ser felfritt ut så har man nu alltså hela fem matcher i rad med bara vinster. Men nu, på söndagen, väntar säsongens hittills svåraste test i form av de ljusblåa från Manchester.

Dålig form

City har inlett säsongen ursvagt och har bara vunnit tre av de sex ligamatcher som hunnits spelats. Förra året förlorade man dessutom ligatiteln mot just Liverpool, och frågan är hur det egentligen står till med formen.

Just nu får alla nya spelare 100 kronor att spela för! Följ den här länken för att komma till erbjudandet från Snabbare.

Liverpool och City har under de senaste säsongerna varit de stora giganterna i PL, och när de möts har det allt som oftast blivit målfarliga och underhållande matcher. Årets första möte mellan de båda lär inte bli något undantag.

Nya jätteoddset

Hos Snabbare.com kan man spela på att det blir över 3,5 mål i matchen – som det faktiskt blev i båda mötena mellan lagen förra säsongen – till hela 2,10 gånger pengarna. Hos Snabbare får nu dessutom alla nya spelare hela 100 kronor att spela för – bara genom att följa den här länken!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!