Äntligen EM-final – så hämtar du din bonus inför årets absolut hetaste match

Äntligen EM-final – så hämtar du din bonus inför årets absolut hetaste match

Äntligen EM-final.
Och för den som vill göra matchen än mer spännande så finns Snabbare.com vid din sida.
Här är alla de hetaste oddsen till årets största match – och så hämtar du som ny spelare din bonus.

100 kronor bonus – på en insatt hundring. Nu är det äntligen dags för EM-final. Vad spelar du på matchen?

En månad har gått sedan årets stora fotbollshändelse drog igång, och på söndag tar det slut då Italien och England möts i en stekhet EM-final i London. För Sverige tog äventyret slut redan i åttondelsfinal, men det är svårt att säga annat än att det är två värdiga lag som tagit sig hela vägen till den avgörande matchen.

Och för den som vill öka på spänningen ytterligare under den stora rysaren så har Snabbare.com tagit fram ett riktigt kalaserbjudande. Som ny spelare på sajten får alla nya spelare som gör ett konto en extra hundring att spela för, om man bara sätter in en hundralapp. Det betyder alltså 200 kronor att lägga på matchen, och det finns mängder av odds att titta till.

I Dagens Snabba finns mängder av unika spelkombinationer – till riktgt grymma odds. Ta en titt på Snabbares hyllade EM-paket via den här länken – och glöm inte att hämta din bonus!

Snabbare har storsatsat under hela mästerskapet och sajtens EM-paket har hyllats stort av spelarna. Bland annat så har man tagit fram ”Dagens Snabba”, där det till varje match lanseras unika spelkombinationer, till riktigt bra odds. Dagens Snabba finns även till finalen, och då går det bland annat att lägga kombon att England vinner, och får över 4,5 hörnor – till hela 5,50 gånger pengarna.

Ett annat exempel är att Italien leder med 1-0 i halvlek, och att matchen slutar 1-1 – till 18 gånger pengarna.

Vad spelar du i finalen? Följ den här länken för att se alla odds under årets hetaste match.

Årets största match – och 100 kronor i bonus. Här hittar du oddsen till rysarfinalen.

Få våra nyhetsbrev!