Anrika Milan tillbaka i Europa – därför skjuter stjärnsvensken tre poäng hem till Italien

I betalt samarbete med: Snabbare

En svensk superstjärna i magisk form.
Då finns det få saker som kan stoppa Milan.
Hos Snabbare.com får man hela 1,86 gånger pengarna på seger i Europa-mötet mot Celtic – och nu får alla nya spelare hela 100 kronor att spela för.

Milan är en av världens mest anrika fotbollsklubbar, men har de senaste säsongerna varit en slagen jätte. Man har inte spelat i CL sedan 2013/2014, och var förra säsongen nära att missa Europa-spel helt för andra året i rad.

JUST NU: 100 kronor att spela för – till alla nya spelare! Klicka här för att komma till erbjudandet från Snabbare.

Sedan anslöt en viss stjärnsvensk till laget och förändrade de rödsvarta helt. Anfallaren sköt Milan till en Europa-plats, och på torsdagskvällen gör man alltså comeback i Europa League efter ett års frånvaro, då man ställs mot Celtic.

I superform

Det går definitivt att hitta lättare motstånd i turneringen, men man åker till Skottland med skyhögt självförtroende, inte minst på grund av den svenske stjärnanfallarens form. Den reslige svensken har gjort fyra mål på två matcher under inledningen av säsongen, och frågan är om något lag kan stoppa honom i den här formen.

Det bara kryllar av heta matcher den här veckan! Lagom till fotbollsfesten, där stormatcherna avlöser varandra, ger nu Snabbare alla nya spelare 100 kronor att spela för!

Troligtvis så blir det inte Celtic, som förvisso har ett starkt lag på pappret – men där den stora kvaliteten definitivt ligger i offensiven snarare än defensiven. Det lär passa Milan bra – och med tanke på formen man är i, med fyra vinster på fyra matcher i ligan, så ska det mycket till om man inte får tre poäng med sig hem till Italien från Skottland.

Jätteoddset i kväll

På Snabbare.com får man hela 1,86 gånger pengarna på att Milan vinner bortamötet i Europa League. Sajten ger nu dessutom alla nya spelare 100 kronor att spela för. Det enda man behöver göra för att hämta ut erbjudandet är att följa den här länken!

Snabbare har alltid bäst odds på internationell och svensk fotboll! Klicka här för att se oddsen till veckans alla stormatcher!

Få våra nyhetsbrev!