Stina Nilsson agerar omedelbart efter det vidriga beteendet – polisanmäler nu: "Jag hoppas att..."

Stina Nilsson agerar omedelbart efter det vidriga beteendet – polisanmäler nu: ”Jag hoppas att…”

Stina Nilsson har fått nog och agerar nu.
Genom att polisanmäla och vädja till svenska folket.
– Jag skulle bli jättetacksam om ni hjälper till, säger hon på Instagram.

Hon har haft ännu en tuff säsong skidskytt. Stina Nilsson har inte riktigt få det att stämma med varken skidåkningen eller skyttet och då får bli det svårt att leverera på världseliten inom skidskytt.

Stinas säsong

Efter att ha misslyckats i början av säsongen blev 30-åringen petad från världscupen och nedskickad till IBU-cupen. Vilket också ledde till att hon gick miste om att få representera Sverige i skidskytte-VM.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Stina Nilsson, skidskytte
231126 Stina Nilsson of Sweden looks dejected after the women’s 15 km individual during the IBU World Cup on November 26, 2023 in Östersund. Photo: Johan Axelsson / BILDBYRÅN / COP 245 / PA0695

Men Nilsson har inte bara haft problem i skidspåren och skjutvallen. Senaste tiden har hon utsatts för bedrägeri i sociala medier.

Nilsson agerar

Falska artiklar har dykt upp Facebook där Stinas ansikte klippts in och nu har hon fått nog. Svenska skidstjärnan agerar omedelbart och polisanmäler det oacceptabla beteendet.
– Saken är polisanmäld, så nu hoppas jag att de har resurser att gå till botten med det! Jag skulle också bli jättetacksam om ni hjälper till att anmäla dessa artiklar när de dyker upp i ert Facebook-flöde, säger hon på Instagram.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Stina Nilsson, skidskytte
230303 Stina Nilsson of Sweden during zeroing ahead of women’s 7,5 km sprint during the IBU World Cup on March 3, 2023 in Nove Mesto na Morave. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / JM0431

Svenska skidskytteförbundet stöttar Stina Nilsson i rättsprocessen.
– Hon har varit i kontakt med oss på förbundet och vi supportar henne, precis som vi gör med alla aktiva alldeles oavsett vad det handlar om, säger förbundets generalsekreterare Rikard Grip till Aftonbladet.
– Vi tar starkt avstånd från det här och tycker att det är förkastligt. Att saken är polisanmäld talar väl också sitt tydliga språk.

Vad tycker du om det här beteendet mot Stina Nilsson? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Stina Nilssons första ord efter nya besvikelsen – öppnar upp inför svenska folket: ”Vem sa det…”

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev