Landslagsstjärnans oväntade toksågning av Vinterstudion

Alla skidälskares favorit ”Vinterstudion” står inför en ny framtid – utan nyckelspelaren André Pops.
Då kommer den mest oväntade sågningen av skidlandslagets toppåkare Calle Halfvarsson.
– Man måste hitta på något nytt. Lite mer action, lite mer häftigt, säger han till SportExpressen.

I tio långa år har ”Vinterstudion” dominerat svensk tv under skidsäsongen. Med sitt harmoniska lugn och träffsäkra expertis har svenska folket längtat efter varje ny sändning i SVT.

Den stora favoriten har alltid varit folkkäre programledaren André Pops, men nu väntar en ny framtid utan honom. Pops går vidare till en helt ny SVT-satsning medan Vinterstudion får hitta sin nya identitet. Den som gillar det är svenska skidlandslagets storstjärna Calle Halfvarsson.

För nu kommer den mest oväntade sågningen från längdskidåkaren.
– Det har varit väldigt bra, trevligt, träskidor på väggarna… men jag tycker det har varit för länge, nu måste man hitta på något nytt. Lite mer action, lite mer häftigt, säger Halfvarsson i en intervju med SportExpressen.
– Man kanske inte ska sätta dit en ny person som ska göra samma sak som han har gjort. Det tycker jag i alla fall. Men jag är inte med och roddar och styr det där.

Halfvarsson vill verkligen betona hur mycket han gillar Vinterstudion och att Pops gjort ett grymt jobb i tio år. Men nu måste det bli någon slags förändring.
– Det kanske är bra att det inte blir för långdraget. Nu har det väl gått tio år? Det är nog ganska lagom, säger han till SportExpressen.
– Jag säger inte att jag tycker att han ska kliva av, men det kanske är en ganska bra tid att göra det. Det blir ett byte nu och då kanske man även ska titta på lite nya idéer när det gäller ”Vinterstudion”, kanske modernisera det lite.

LÄS MER: 6 anledningar till att svenska folket helhjärtat dyrkar Vinterstudion.