Här är pojkvännens hoppfulla besked om Anna Holmlunds tuffa väg tillbaka

Anna Holmlund har börjat sin långa resa tillbaka.
Och hon har gjort framsteg, det meddelar pojkvännen Victor Öhling Norberg.
– Hon gör små, små förbättringar som man ser, säger han i SVT:s ”Morgonstudion”.

Det har snart gått ett år sedan Anna Holmlunds otäcka olycka i Italien. Efter den långa tiden på sjukhus både i Italien och i Stockholm är hon nu fast beslutsam att ta sig tillbaka.

Hemma i Sundsvall har den långa resan börjat för nyblivna 30-åringen. Målet är att kunna gå innan jul och därefter finns fortfarande den stora drömmen att stå på ett par skidor igen.

Vid sin sida har hon pojkvännen Victor Öhling Norberg hela vägen som det allra bästa stödet. Och ”VÖN” ser redan nu tydliga förbättringar. I SVT:s ”Morgonstudion” berättar han om framstegen som flickvännen gjort.
– Hon mår bra. Hon tränar på och kör sin rehab. Hon gör små, små förbättringar som man ser, men det är en lång väg att gå, säger Öhling Norberg till SVT.

”Drabbat mig som person”

Victor Öhling Norberg är ett av Sveriges stora medaljhopp inom skicross till det kommande vinter-OS i Sydkorea. I går var han med under uppstarten när skidlandslaget hade sin årliga pressträff inför nya säsongen.

En säsong som kommer bli väldigt viktig med stundande OS i februari. För det kommer att bli en omtumlande säsong för VÖN som påverkats enormt mycket av Holmlunds kamp.
– Det har mest drabbat mig som person. Det är ju en sak man aldrig varit med om och det är saker som ska bearbetas, saker som är väldigt jobbiga och ovanliga, säger han i Morgonstudion.

LÄS MER: Anna Holmlund i ekonomisk kris – startar insamling för att hjälpa stjärnan