Frida Karlssons enorma lycka efter tuffa tiden – beskedet som alla svenskar jublar över: "Det är ju helt sjukt"

Frida Karlssons enorma lycka efter tuffa tiden – beskedet som alla svenskar jublar över: ”Det är ju helt sjukt”

Frida Karlsson är tillbaka i skidlandslaget igen.
Och svenska skidstjärnan ångrar sig verkligen inte.
– Det är ett drömliv!, säger hon strålande glad till SVT.

Förra skidsäsongen påverkades av att stjärntrion Frida Karlsson, Maja Dahlqvist och Linn Svahn bröt med svenska skidlandslaget efter missnöje och tydlig besvikelse. Alla tre gick ihop och markerade mot att man ville ha mer att säga till om i träningsupplägg och få en mer varierad träning på landslagslägren.

Fridas glädje

Inför den här säsongen har svenska landslagsledningen lyssnat och ”utbrytartrion” har återvänt till skidlandslaget igen. Redan nu märker man en stor förändring och efter en intensiv försäsong är Frida Karlsson mer lycklig än någonsin.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Frida Karlsson, skidor
230301 Silver medalist Frida Karlsson of Sweden poses for a portrait with her silver medal at the Medal ceremony for the cross-country skiing Women’s 10 km Free Technique during the FIS Nordic Ski World Championships on March 1, 2023 in Kranjska Gora. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / PA0529

Hon älskar verkligen det nya upplägget och ångrar sig inte att de löste konflikten med landslaget och återvände igen.
– Jag är supernöjd! Jag har haft så kul i år, det har varit mina bästa läger sen jag kom in i cirkusen, säger hon strålande glatt till SVT.

LÄS MER: Linn Svahns allvarliga ord om comeback för norska skiddrottningen Therese Johaug: ”Klart att jag är…”

Karlsson hyllar

Förberedelserna inför nya säsongen har varit perfekta och Frida hyllar upplägget som varit under sommaren där landslaget just nu är i italienska Livigno.
– Nu längtar man efter att åka på läger, när man tänker på det är det ju helt sjukt att jag är här och jobbar! Jag är här med mina favoritpersoner, jag får träna som jag önskar och får göra det i den här omgivningen, och känner att jag kommer framåt på det sätt jag vill i träningen och skidåkningen överlag, säger hon med ett skratt.
– Det är ett drömliv!

Artikeln fortsätter efter bilden.

Frida Karlsson, skidor
230219 Frida Karlsson of Sweden poses for a portrait at a press event with the Swedish Cross-Country Skiing team ahead of the FIS Nordic Ski World Championships on February 19, 2023 in Unterferlach. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / PA0508

Även landslagskollegan Svahn hyllar sommaren ihop med skidlandslaget efter förra säsongens uppbrott.
– Jag trivs ju jättebra med det här gänget och det känns som att att vi gör väldigt mycket väldigt bra. Vi är en jättebra grupp och det känns som att vi har något unikt på gång med så många damer som är så otroligt bra, säger hon till tv-kanalen och fortsätter:
– Det är häftigt! Jag tror att det här kommer att vara en era inom svensk damskidåkning och det är kul att man får vara med om det med sina bästa vänner och största konkurrenter. Det är lyxigt.

Visst är det härligt att se Frida Karlsson så här glad? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Thomas Wassbergs plötsliga fråga när han får se Frida Karlssons telefon – kan bara garva åt svaret: ”Jag sa att…”