André Pops helsköna pik till kollegan Björn Ferry är det enda vi behöver höra inför premiären av Vinterstudion

I helgen är Vinterstudion igång.
Då skickar Andre Pops en passning till skidskytte-experten Björn Ferry.
– Det är det svåraste, menar programledaren i SVT.

Brasan är testad, fåtöljerna provsatta i, och skidkunskaperna är filade på. I samband med helgens Sverigepremiären för skidskytte i Idre är den efterlängtade Vinterstudion i SVT tillbaka.

Vinterstudion tillbaka

Precis som föregående år är André Pops och Yvette Hermundstad tillbaka som programledare. Det är Yvette som tar tag i taktpinnen i helgen som programledare eftersom Pops har fullt upp med Fotbollsstudion. Men helgen därpå är André tillbaka för att snacka vintersport.

Artikeln fortsätter efter bilden.

André Pops, Vinterstudion
211113 Andre Pops, programledare poserar för ett porträtt under en fotografering i SVT:s Vinterstudion den 13 november 2021 i Stockholm. Foto: Erik Simander / BILDBYRÅN / COP 201 / ES0051

Också tillbaka från fjolåret är Björn Ferry, den tidigare skidskytten som nu agerar expert i tv för SVT. När programledarna Pops och Hermundstad chattade med tittarna på SVT:s sajt fick de en del frågor om just Ferry. Bland annat om skidskytteikonen tog tåg till Idre, med tanke på hans klimatengagemang.
– Bil från Storuman. Tror att han är ute och testar spåren nu…, svarade Yvette skämtsamt.

Pikar Björn Ferry

En person i chatten var inte blyg för att pika Ferry, och ställde frågan hur han blir ”om han inte får hålla i ett skidskyttevapen i Vinterstudion för att demonstrera skytteställning”.
– Haha. Björn är finfin. Alltid, svarade Hermundstad.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Björn Ferry, Vinterstudion
211113 Björn Ferry from SVT at the Biathlon season opening on November 13, 2021 in Idre. Photo: Daniel Eriksson / BILDBYRÅN / COP 173 / DE0074

När André Pops fick frågan vad som är det svåraste med att vara programledare var han inte lika snäll som Yvette!
– Det svåraste är att hålla ordning på Björn Ferry…, skriver Pops med glimten i ögat.

LÄS MER: André Pops avslöjar sitt bästa minne i Vinterstudion – och ger hela svenska folket gåshud: ”Blir aldrig tråkigt”

Årets stjärnskott

Duon blev också tillfrågade vem de tror blir den kommande säsongens stjärnskott, vilket genererade ett långt svar från Pops.
– Det var en väldigt öppen fråga. Jag säger att Alvar Myhlback nog kan bli en obehaglig motståndare för många.
– Och det ska bli spännande att se hur statusen är för Tilda Johansson i skidskyttet efter problemen hon haft efter vurpan på cykeln. Är hon återställd och ifatt med träningen kan det nog bli riktigt bra, även om vi sett att skidskyttet är rätt svårt att ta med storm från en säsong till nästa.

LÄS MER: Björn Ferrys helsköna passning till SVT-kollegan André Pops – efter oväntade gesten: ”Det är provocerande”

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev