Uppgifter: Var aktuell för Frölunda – nu har SHL-rivalen lagt bud på målkungen

Vita Hästens poängkung Rickard Palmberg jagas av flera SHL-klubbar.
Enligt uppgifter till Hockeypuls ger sig ny Brynäs in i jakten på allvar.

Rickard Palmberg har varit ett av höstens största utropstecken i Hockeyallsvenskan. Den 28-årige forwarden har stått för 22 poäng på 24 matcher och leder seriens skytteliga med 14 mål. I oktober uppgavs Frölunda vara intresserade av att värva Palmberg.

Men nu ger sig fler SHL-klubbar in i jakten – bland dessa Brynäs.

Brynäs har lagt bud: ”Han är väldigt bra”

Enligt uppgifter till Hockeypuls har flera SHL-klubbar hört av sig om Palmberg. Uppgifter som Vita Hästens sportchef Jonas Johnson bekräftar.
– Det har varit flera klubbar som varit intresserade av Rickard. Inget som är förvånande direkt. Han har varit väldigt bra. En målskytt, säger han.

Hockeysajten uppger att Brynäs ska ha lagt ett bud på Palmberg, någonting Johnson inte vill bekräfta. Palmberg själv säger att intresset från klubbar högre upp i seriesystemet är smickrande,
– Det är klart att det är kul att ha ögonen på sig. När det går bra så är det folk som kollar. Ett bevis på att man gjort något bra. Men jag fokuserar bara på hockeyn. Jag har kontrakt med Hästen och det gäller att vara professionell. Det där andra tar min agent hand om, säger Palmberg till Hockeypuls.

LÄS MER: Uppgifter: 41 poäng på 12 matcher – nu är jättelöftet klar för Frölunda