Tre klubbar i jakt på Frölundaback och Modos spelarflykt fortsätter.

Malmö fortsätter att värva inför nästa säsong.
Martin Filander blir ny assisterande tränare – och enligt Norrbottens-Kuriren är den österrikiske landslagsmannen Konstantin Komarek klar för klubben.
Här är fler rykten och klara övergångar inom svensk hockey.

Djurgården värvar två spelare
Modo åkte ur SHL och spelare efter spelare lämnar Öviksklubben. Nu är det klart att målvakten Adam Reideborn, 24, och forwarden Gustav Possler, 21 går till Djurgården. Båda har skrivit på för två år med Stockholmsklubben.

Tre klubbar rycker i Frölundaback
Frölunda har tidigare valt att utnyttja en klausul och säga upp kontraktet med backen Elias Fälth, men intresse från andra klubbar saknas inte. Enligt Expressen är Linköping, Brynäs och Karlskrona med i jakten på Fälths namnteckning.

Malmö värvar från Österrike
Det är Norrbottens-Kuriren som skriver att Malmö har gjort klart med den förre Luleåspelaren Konstantin Komarek. 23-åringen gjorde den gångna säsongen 40 poäng på 42 matcher med EC Salzburg. Komarek har spelat drygt 30 landskamper och var med i Österrikes VM-lag förra året.

…och här klubbens nye tränare
Peter Andersson är klar som Malmös huvudtränare sedan tidigare. Nu är det också officiellt att Martin Filander blir assisterande tränare. 34-årige Filander fick den här säsongen sparken av Västerås.

Linköping värvar från Rögle
Linköping har tappat en hel del backar den här säsongen, men nu är det klart med en ersättare. LHC har värvat Emil Kristensen, 23, från Rögle. Dansken hade svårt att spela till sig en ordinarie plats i år och har varit utlånad till Oskarshamn. LHC meddelar också att kontraktet är förlängt med målvakten Jacob Johansson, 22.

Här är Skellefteås nye sportchef
Lasse Johansson meddelade för en tid sedan att han skulle lämna Skellefteå. Nu är det klart att den förre Skellefteåspelaren Mikael Lindgren blir ny sportchef i klubben. Han är bror till backen Fredrik Lindgren och har de senaste åren jobbat som säljare.

Gilla Sportbibeln om du också älskar hockey.