Slagsmål på krislagets träning: ”Helt okej att smälla på”

Det stormar i Rögle BK.
Förra veckan avgick ”Masken” Carlsson som sportchef.
Och under dagens träning rök spelarna ihop i ett slagsmål. 

Med enbart 11 poäng på 16 matcher ligger Rögle BK sist i SHL. Efter 1-6 mot Mora IK igår förlängdes förlustsviten till sju raka matcher. Och nu växer frustrationen bland både fansen och spelarna.

Enligt hd.se blev det grinigt flera gånger mellan spelarna under dagens träning. Först när Almen Bibic tacklade Sebastian Collberg och sedan när Edwin Hedberg och Jesper Williamsson startade slagsmål.

”Det låg i luften”

Hedberg vill dock tona ned det hela och menar att det kan vara nyttigt för laget. Men han säger också att slagsmålet låg i luften.
– Det behövdes, att få upp lite fightingkänsla på träning och gå in i skiten. Det kanske smittar av sig på match. Jag och ”Jeppe” har fightats lite på de senaste träningarna, så det här låg i luften. Så länge man är kompisar efteråt är det helt okej att smälla på varandra, säger Edwin Hedberg till hd.se.

Hedberg, som ligger tvåa i den interna poängligan på 11 poäng, är fast besluten att vända klubbens negativa trend. Och han hoppas att dagens gruff kan väcka laget.
– Det skickar ett signalvärde till laget, att man vill slåss om platserna i laget och sända signaler till alla andra att det är alldeles för tidigt för att lägga sig ner och dö nu. Det är alldeles för många matcher kvar för det, säger Hedberg till tidningen.

LÄS MER: Fruns känslosamma hyllning till Andreas Granqvist som får alla blågula hjärtan att smälta