Sensationella uppgifter: Därför kan SHL-stjärnan byta klubb redan i sommar

Dick Axelsson blev en riktig prestigevärvning inför säsongen.
Men nu kan SHL-stjärnan lämna Färjestad redan i sommar.
Och flytta till Stockholm, det avslöjar Hockeybladet.

Inför säsongen lyckades Färjestads BK övertyga Dick Axelsson och lockade tillbaka honom till Sverige igen. Då skrev 30-åringen på ett årslångt kontrakt med option på ytterligare ett år.

Nu kommer sensationella uppgifter som pekar mot att Axelsson kan lämna Färjestad redan i sommar. Det är Hockeybladet som avslöjar att FBK-stjärnspelaren vill flytta hem till Stockholm igen.

En drömvärvning för fansen

Under hösten har Axelsson pendlat från Karlstad till Stockholm för att bygga ett hus i huvudstaden. Nu står huset klart och då ska flyttlasset gå till Stockholm i sommar, enligt en källa till Hockeybladet.

Då är bara frågan till vilken klubb. Inför säsongen var Djurgården även med i bilden om att värva Axelsson, men han valde Färjestad till slut. Nu kan Dif bli aktuellt igen men även AIK kopplas ihop med Axelsson.

Om AIK skulle göra det omöjliga och ta steget upp till SHL hade 30-åringen som är fostrad i Huddinge varit en drömvärvning för fansen.

Bästa säsongen i karriären

Den här säsongen är Dick Axelsson på väg mot sin bästa SHL-säsong i karriären med redan 35 gjorda poäng, med 15 matcher kvar av grundserien.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: SHL-laget släpper ifrån sig talangfulla duon – till samma klubb