Rögle värvar: Målvakten Justin Pogge är klar för klubben

Rögle agerar efter den rekordsvaga inledningen.
Nu har man värvat kanadensiske målvakten Justin Pogge.
– Vi har i dagsläget bara en målvakt i truppen som kan spela och vi behöver två. Vi vet ännu inte när Ville kan komma tillbaka och när vi fick möjlighet att säkra upp målvaktssidan med Justin Pogge så tog vi den chansen, säger Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson.

Rögle har fått en blytung start på årets säsong. Tre raka förluster och nyförvärvet Emil Kruse har haft fullt upp – minst sagt.
– Först vill jag säga att ingen skugga ska falla över Emil Kruse, han var vår bäste spelare i premiären mot Malmö. Vi vinner och förlorar som ett lag och alla i omklädningsrummet har en del i det här, säger ”Masken”.
– Emil är en stor talang som jobbar stenhårt varje dag för att bli bättre. Men han har fått en orimlig börda och pressen på honom har blivit för stor. Han behöver avlastning, fortsätter ”Masken”.

Värvar Pogge

Men på grund av att målvakten Ville Kolppanen blev skadad precis innan säsongen, så agerar nu Rögle. Klubben har skrivit kontrakt med 31-årige Justin Pogge, som spelade för Färjestad två säsonger (2014-16).
– Justin är ganska lik Anders Lindbäck som spelade hos oss i fjol. Han är stor, erfaren och bra med klubban, säger ”Masken” till klubbens hemsida.