Mardrömmen: SHL-talangen till sjukhus – med bara några dagar till premiären

Mardrömmen: SHL-talangen till sjukhus – med bara några dagar till premiären

I helgen är det nedsläpp för SHL igen.
Men i dag hände det olyckliga för Rögle.
Talangen Mathias From fördes till sjukhus med ambulans efter dagens träning.

Rögle kickar igång den nya SHL-säsongen på lördag med en riktig rivstart. Skånederby mot Malmö redan i premiären kommer att bli en riktig pangstart på den nya säsongen.

Men i dag kom en mardröm. För SHL-talangen Mathias From ramlade vid sargen på måndagens träning och fördes sedan med ambulans till Helsingborgs lasarett. Den första rapporten för Röglelöftet visar på fotskada, enligt HD.
– Han skulle sävnga och fastnade lite i isen. Just nu vet vi inte vad som har hänt, säger Rögletränaren Anders Eldebrink till HD.
– Han har varit en av våra bästa forwards under försäsongen. Men just nu vill jag inte spekulera kring hur allvarlig skadan är.

Två gladare besked inför SHL-premiären

19-årige From väntas få sitt stora genombrott den här säsongen. Fjolåret resulterade i 4 poäng på 33 SHL-matcher men i år finn chansen till en hel del poäng för dansken som nyligen debuterat i landslaget också.

En desto gladare nyhet för Rögle är att skadade duon Cade Fairchild och Daniel Widing gör comeback igen till SHL-genrepet mot Karlskrona på tisdag kväll.
– Det är skoj att de är tillbaka och att de får en match i kroppen innan allvaret. Det ökar konkurrensen i laget, säger Eldebrink till klubbens officiella webbplats.

LÄS MER: SHL-klubbens oro inför premiären – stjärnvärvningen inte redo för spel

https://youtu.be/jZqnb3ttcKY