Leksand vill ha målvakt från Skellefteå och topptalang till Frölunda.

Spelarflykten från Modo fortsätter.
Carl Grundström, 18, är klar för Frölunda och Emil Pettersson, 22, uppges vara på väg till Skellefteå.
Men lagkaptenen Oscar Hedman stannar i klubben – och här ytterligare några sillynyheter.

Skellefteå uppges vinna kampen om Pettersson
Emil Pettersson har imponerat i Modo den gångna säsongen. Succén har inte gått obemärkt förbi och nu jagas han av flera klubbar. Enligt Expressen rycker HV71, Växjö, Färjestad och Skellefteå i 22-åringen. Tidningen skriver att Pettersson med största sannolikhet hamnar i Skellefteå.

Örebro värvar från Vita Hästen
Axel Brage, 27, har storspelat i Vita Hästen de två senaste säsongerna och nu lämnar han Hockeyallsvenskan för spel med Örebro i SHL, enligt Expressen. Där får Brage konkurrera med slovaken Julius Hudacek.

Gynge jagas av KHL-klubbar
Richard Gynge har gjort succé i Växjö den här säsongen, och forwarden har en klausul som gör att han kan lämna för KHL. För vxonews.se bekräftar Gynges agent Tommy Öström att det finns KHL-intresse för Gynge.

Leksand jagar Skellefteåmålvakt
Leksand är klart för SHL och jagar en ny målvakt inför den kommande säsongen. För Dalarnas Tidningar bekräftar sportrådets Mikael Karlberg att Skellefteås Erik Hanses finns med på Leksands ”lista”. 25-årige Hanses har Leksand moderklubb.

Frölunda värvar talang
Carl Grundström gjorde 16 poäng för Modo, men lämnar nu Övik för spel med Frölunda. 18-åringen var med i Sveriges JVM-lag tidigare i år och han väntas gå högt i sommarens draft. Grundström har skrivit på ett tvåårskontrakt med Frölunda.
carlFoto: Bildbyrån.

Modokaptenen stannar
Efter degraderingen har Modo drabbats av spelarflykt, men här är ett positivt besked för alla Modofans: Lagkaptenen Oscar Hedman har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt.
Hedman har Modo som moderklubb och har gjort över 400 matcher i Övikslaget.

HV och Växjö jagar Skellefteåback
Arvid Lundberg är på väg bort från Skellefteå enligt Norran. Tidningen skriver att både Växjö och HV71 är intresserade av den fysiske backen.

Gilla Sportbibeln om du också älskar hockey.