Hockey-Silly: Publikfavorit till FBK och succéback till NHL.

För ett och ett halvt år sedan platsade han inte i Linköping – nu är Linus Hultström nära ett NHL-kontrakt.
Succébacken är på väg till Florida Panthers.
Djurgården tappar ytterligare en nyckelback samtidigt som Karlskrona är på väg att göra en klassvärvning.

Lagkapten slutar
Leksand är mitt uppe i ett kval till SHL, men då berättar lagkaptenen Jonas Frögren för Hockeysverige.se att han slutar efter den här säsongen. 35-åringen har fyra SM-guld på meritlistan – tre med Färjestad och ett med Skellefteå.

Lundgren till LHC
LHC är utslaget och tappar både Jonas Junland och Daniel Rahimi, men klubben har redan gjort klart med en ersättare till den sistnämnde. Enligt Expressen spelar Växjös back Niclas Lundgren i Linköping nästa säsong.

FBK-profil flyttar hem
Här är ett positivt besked för alla Färjestadsfans – publikfavoriten Per Åslund återvänder till Karlstad. Enligt Värmlands Folkblad är det nu klart att 29-åringen lämnar Tyskland för spel i FBK nästa säsong.

Lämnar DIF för KHL
Marcus Högström, 27, har imponerat den här säsongen och blev sjua i backarnas poängliga. Men nu lämnar han Djurgården för spel i KHL och Spartak Moskva.

…och han är på väg till NHL
Succébacken Linus Hultström ser ut att vara förlorad för Djurgården. Enligt källor till Mrmadhawk kommer 23-åringen att spela i Florida Panthers nästa säsong. Snacka om kometkariär – för drygt ett och ett halvt år sedan hade han svårt att ta plats i Linköping.

KHL-klubbar rycker i Skellefteåstjärnor
John Norman och Markus Svensson har varit två namn som nämnts flitigt under denna silly season. Det senaste är att succéduon är på väg till Ryssland. Enligt Sportbladet är Sibir Novosibirsk intresserat av Norman och för Svensson ska det handla om Spartak Moskva.

Karlskrona jagar Schweizproffs
Karlskrona spelar i SHL nästa säsong efter att ha vunnit mot AIK med 4-1 i matcher, och nu är klubben nära att göra en riktigt bra värvning. Enligt Expressen är Marcus Paulsson, som har spelat de tre senaste säsongerna i Schweiz, nära en övergång till Blekingeklubben.

Gilla Sportbibeln om du också gillar SHL.