Hockey-Silly: Landslagsback till Örebro och Skellefteå får sin drömvärvning.

Hockey-Silly: Landslagsback till Örebro och Skellefteå får sin drömvärvning.

Förnedrat och utslaget av HV71 – då jagar Örebro förstärkning.
Två spelare uppges redan vara klara för Närkeklubben.
Samtidigt verkar Skellefteå få drömförstärkning till nästa år – här är senaste nytt i Hockeysverige.

Haga och Heinrich till Örebro
Norrmannen Michael Haga, 24, gjorde 45 poäng på 52 allsvenska matcher med Almtuna, och han har bekräftat att han lämnar klubben – och allt tyder på att han hamnar i Örebro. Enligt Aftonbladet är han och den österrikiske landslagsbacken Dominique Heinrich, 25, redan överens med ÖHK.

”Möller inställd på att spela i Skellefteå”
AK Bars Kazan är utslaget ur KHL-slutspelet och det betyder att Oscar Möllers säsong är över. Och vad han ska göra nästa år verkar redan spikat.
– Oscar är inställd på att spela i Skellefteå nästa säsong, säger hans agent Claes Elefalk till Norran.
En drömförstärkning i så fall för seriesegraren. Möller har två SM-guld sedan tidigare med Skellefteå.

Stjärnan förlänger med Karlskrona
Karlskrona har haft stor problem att leverera framåt i SHL den här säsongen, men en som verkligen har imponerat är Mattias Guter, 27, som har gjort 32 poäng (19+32) på 48 matcher. Han jagades av flera SHL-klubbar, men valde att skriva på för tre nya år med KHK.

Lämnar SHL för allsvenskan?
30-årige Tom Linder är på väg att lämna Karlskrona. Enligt Barometern har Linder huset i Karlskrona ute till försäljning och han ska vara nära en flytt hem till moderklubben IK Oskarshamn. IKO:s sportchef Roger Jönsson bekräftar att klubben är intresserat av Linder.

Växjö jagar Brynäsforward
Adam Brodecki var förra året med i det svenska JVM-laget. I år har han noterats för sju poäng på 52 matcher med Brynäs. Nu kan han vara på väg att lämna Gävleklubben. Enligt bloggen MrMadhawk är Växjö intresserat av 21-åringen.

Djurgårdsstjärna jagas av Luleå
Lucas Wallmark lär gå till NHL och Carolina Hurricanes nästa säsong. Enligt Norrbottens-Kuriren vill Luleå ersätta honom med Djurgårdsstjärnan Tomi Sallinen, 27, som under grundserien svarade för 32 poäng på 46 matcher.

Gilla gärna Sportbibeln om du gillar SHL.